Op til grønt areal - skrånende grund & udsigten - skaber en skøn treenighed | Henrik Ejby

Op til grønt areal - skrånende grund & udsigten - skaber en skøn treenighed

Fritidshusområde ved Næs / Skaverup Strand på Sydsjælland, ligger ca. 7 km. fra Vordingborg by .

Det er indbegrebet af fred og ro - her er masser af natur - trafikken er minimal og man kommer helt ned i gear.

Fjorden kan man gå til - det tager måske lidt tid - men her er ideelt fiskevand og vil man bade i det store friske hav, er der ca. 20 minutters cykeltur ud til den kysten og badestranden - hvor man går igennem Rosenfeldt Skoven og vil man have endnu mere natur - er det blot og køre videre ud til det naturskønne område på Knudshoved - en pragtfuld oplevelse for børn og voksne.

Som en lille kuriosa fortæller historien, at i yngre jernalder og vikingetid lå en lille bebyggelse på Næs i bunden af Avnø Fjord, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har afsløret huse, værkstedshytter og brønde og et rigt fundmateriale, der fortæller om mange håndværksaktiviteter.

Ejendommen er fra 1962 - den er ikke så stor - men til gengæld er den hyggelig og levner samtidig plads til at den nye kan sætte sit eget præg.

Bygningen ligger højgt (i forhold til det øvrige terræn) - står på sokkelsten og piller - da grunden skråner utrolig meget ned mod haven - facaderne er af træ - det er malet sort og taget er med pap. Der er lidt gårdhavemiljø - et par mindre redskabsrum og parkeringsplads - hvor udsigten er lige så pragtfuld - som inde fra selve huset.

Grunden er lidt åben - der står også nogle gamle træer og den øvrige del er plæne og natur - ligesom naboen inde til højre er et stort grønt areal.

Vejene ned til ejendommen er lukkede og trafikken så minimal som man kan komme det !.

Boligen er vinkelbygget og i selve vinklen er anlagt terrasse - der vender stik mod vest - med optimale betingelser for sol hele dagen.

Bag hoveddøren ligger køkkenet - det er lyst og i åben forbindelse med stuen - med udgang til terrassen og hvor den murede skorsten med brændeovnen - kaster varmen rundt i hele ejendommen.

Badeværelset er i træ og med bruseniche.

Soveværelset ligger i vinkel og sælger har gjort den geni-streg - at monteret et stort vindue i det meste af gavlen - så udsigten - i den grad - bliver optimet.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk