Lys og velholdt Lind & Risør villa med dejlig, ugeneret have og skøn beliggenhed | Henrik Ejby

Lys og velholdt Lind & Risør villa med dejlig, ugeneret have og skøn beliggenhed

Du finder denne lyse og meget velholdte Lind & Risør villa på en fredelig villavej ved Hulemosesøen i Nyråd, tæt på både lokale butikker, sportsliv, Bakkebølle og Vintersbølle skov og badestrande-og 3 km fra Vordingborg by. Huset ligger omkranset af meget privat, ugeneret og eventyrlig have midt i grønt område.

Indenfor byder det på 190 veldisponerede kvm, overdækket terrasse foran køkkenet plus overdækket garage og depotrum og redskabsskur.

Huset er opført i 2006, kendetegnet ved smukke lysindfald, gode materialer og flotte detaljer som blandt andet loft til kip og store glaspartier mod haven, gulvvarme i massive lyse plankegulv. Boligen fremstår som ny overalt og meget lys og indbydende.

Huset indeholder lyst indgangsparti, fin entré, stort lækkert unoform køkken, med tilstødende stort spisekammer, mange lækre og praktiske detaljer, køkken-alrum har loft til kip. Fra køkkenet er der direkte udgang til vestvendt overdækket træterrasse.

Fra køkkenet er der glas dobbeltdøre til 2 stuer en-suite, hvoraf den store stue har udgang til haven og loft til kip. Den lille stue, også med dobbelte glasdøre og loft til kip kan enten benyttes som læsestue eller evt som ekstra værelse/ kontor.

Soveværelse har skabsgang og eget badeværelse (unoform elementer) med stort badekar. Soveværelset har udgang til lille flisebelagt hjørne terrasse.

I husets anden ende er der indgang fra den overdækkede garage, til et lyst, rummeligt og praktisk bryggers, møblerbar fordelingsgang til tre gode værelser og et badeværelse (unoform elementer)

Redskabsrum/depot integreret i huset, samt ekstra cykelskur/redskabsrum

Endelig får du en skøn ´oase´ i form af haven, der er anlagt af anlægsgartner, vokset til og nem at holde, med flisegange, et eventyr af farver og blomster som varierer i takt med årstider. Smukt møblerbar havepavillon i glas, med udsigt til blomster og haven. 2 græsplæner, terrasse med markise.

Beliggenheden gør hverdagen let og ligetil. Der er både kort afstand til gode skoler, gymnasium, daginstitutioner, sportsaktiviteter og supermarked. Gåafstand til skov og sø. Tæt på Vordingborg by, station og motorvejsafkørsel nr 41.

Kort og godt: en skøn, lys og rummelig villa med en privat og ugeneret have med ideel beliggenhed- lige til at flytte ind i.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk