SUPER LÆKKER LIND & RISØR -VILLA MED FAMILIEVENLIG INDRETNING OG SMUK HAVE

Velkommen til denne flotte Lind & Risør-villa fra 2006. Her får du en god indretning, elegant kvalitetsinteriør og ikke mindst storslåede lysindfald. Ejendommen ligger på en børnevenlig vej i Vordingborg og grænser direkte op til et stort grønt område.

Med et nyere hus som dette har man naturligvis nogle helt særlige forventninger til komfort og æstetik - og disse forventninger indfries i højeste grad, når du bevæger dig rundt i boligens store, lyse opholdsrum med lofter til kip og skønne lysindfald. Gulvene er belagt med lyst parket, der er gulvvarme stort set overalt, og hvidevarerne er af kvalitetsmærker.
Opholdsrummene adskilles af et imponerende glasparti, der lader lyset strømme frit gennem boligen.

Netop opholdsrummene er boligens kerne. De består af en rummelig stue, og et toplækkert køkken-alrum med lyse elementer fra Unoform. Foruden disse rum byder boligen på et master bedroom med walk-through-closet, og badeværelse ligeledes med Unoform elementer samt hjørnebadekar. Hertil kommer en børneafdeling med tre soveværelser og et badeværelse samt et praktisk bryggers og en entré. Endelig hører der en garage og et redskabsrum med til ejendommen.

Fra opholdsrummene har du direkte adgang til den skønneste have. Her fører en fin flisegang dig forbi blomster i alverdens farver, indtil du kommer til en hyggelig havepavillon i glas. Haven er anlagt i samråd med en anlægsgartner, som har lagt vægt på at skabe et visuelt udtryk, som varierer i takt med årstiderne.

Fra køkkenet er der også dobbeltdør ud til den nye overdækkede træterrasse fra 2017 - hvor markisen skærmer mod solen fra nordvest.

Glæd dig til at opleve denne unikke Lind og Risør-villa med egne øjne. Ring og bestil en fremvisning, før det er for sent.