Stor arkitekttegnet kvalitetsvilla med lukket terrasse orienteret mod vest, så lyset udnyttes optimalt - 214 m2 i 1 plan - minimal vedligholdelse | Henrik Ejby

Stor arkitekttegnet kvalitetsvilla med lukket terrasse orienteret mod vest, så lyset udnyttes optimalt - 214 m2 i 1 plan - minimal vedligholdelse

Vejen kurver sig rundt i det lukkede og kuperede område omkring Ålevænget. Det nyere børnerige kvarter er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme - der er store, velplejede fællesarealer - bl.a. med egen lille sø - og en god stemning. Området passes af en meget velfungerende grundejerforening.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, DagliBrugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Ejendommen er en ener, den er bygget efter sælges hoved og fremstår som en moderne villa med bløde linjer og en meget funktionalistisk indretning, der ikke kun henvender sig til børnefamilien - men også dem som har lyst til og kombinere med andre ting i hjemmet. Facaderne er i håndstrøgne Vence sten i lyse nuancer - taget er med sorte tagsten og carporten med redskabsskuret er bygget, så de matcher.
Ejendommen kan f.eks. benyttes til 2 generationer, der er separate indgange samt toilet og bad i hver afdeling - ydermere vil ejendommen ligeledes være attraktiv til selvstændig virksomhed (som nuværende ejere tidligere har gjort).


Indkørslen er flisebelagt, og det samme gælder hele forhaven - der er formet som en hyggelig gårdhave, hvor de murede blomsterkummer bryder det hele.

Haven er lukket med en god kombination af plæne og beplantning, hvor der er tænkt over minimum af pasning og samtidig er skabt spændende rum. Nemt, bekvemt og hyggeligt.

Når man ankommer til villaen og står ud mod Ålevænget - er der 2 indgange - den til højre leder ind til børneafdelingen og den til venstre - er der man kommer ind i fordelingsgangen - som også fungerer som entre.

Ind til venstre ligger det ene værelse - med skæve vinkler - der bryder lidt med normen.

Længere fremme ligger endnu et værelse - det bruges idag som soveværelse - dels fordi det er stort - her er masser af skabe og det største af badeværelserne ligger lige op til - med spabad og bruseniche.

Køkkenet er ligesom hjertet i villaen og her alt udspringer fra - det er stort - lyst - her er masser af arbejdsplads - alle bordplader er i granit - alt i hvidevarer - udgang til vestvendt og lukket fliseterrasse og samtidig i åben forbindelse med stue - hvor der også er udgang til haven.

Bag den 2. hoveddør - ind til børneafdelingen - er gangarealet kombinret - hvor vaskesøjlen er placeret skydelågerne og således gemt lidt af vejen.

Her er brusebadeværelse og 2 meget store værelser (det ene på 28 kvadratmeter og det andet på 34 kvadratmeter) og som let kan opdeles i 4 værelser - hvis behovet skulle opstå.

Der er naturligvis gulvvarme overalt - alle indvendige døre er skiftet i 2015 til massive døre - der er lagt nye trægulve overalt i 2014, alle rum er nymalede i 2014 og alt træværk udvendigt er malet i 2015.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk