FANTASTISK VILLA TÆT PÅ SKOV OG VAND - Nu nedsat med kr. 100.000 | Henrik Ejby

FANTASTISK VILLA TÆT PÅ SKOV OG VAND - Nu nedsat med kr. 100.000

NY PRIS
Ved afkørsel 41 får man et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur. Farøbroen og Storstrømmen, skoven og markerne. På vej ned mod Nyråd ligger det lukkede kvarter omkring Ålevænget, som er en nyere, flot og kuperet udstykning. Vejen snor sig og følger konturerne i landskabet, og husene ligger i skøn forskellighed - der er en mindre sø og børnene har masser af frirum.

Du kommer til at bo midt i en sydsjællandsk naturperle, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen, og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge, med en spektakulær udsigt 107 meter over havet. En mountainbikers paradis.

I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 kilometer fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er en bager, DagliBrugs med de nødvendige dagligvarer En godt beliggende skole med klassetrin op til 6. klasse, sportshal, boldbaner, børnehaver og vuggestuer. Ikke mindst den skønne natur med vandet, i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur.

Hulemosesøen i nærheden af Ålevænget, er med sin forekomst af gedder, karper etc. et pragtfuldt sted.

Flot villa der er solidt opført i gedigne materialer fra 2005, beliggende på en 832 kvm. dejlig rolig grund i den sydsjællandske natur. Villaen fremtræder særdeles indflytningsklar med et samlet boligareal på 171 kvm og dertil hørende 36 kvadratmeter stor kombineret carport og værksted, der tilsammen danner en smuk ramme om det gode familieliv. Villaen er nymalet indvendigt og køkkenet er et år gammelt og alle hårde hvidevare ligeså.

Når du ankommer til ejendommen, kører du rent faktisk lidt ned for at komme ind i carporten. Her er plads til 2 biler, både ved siden af hinanden og i forlængelse af hinanden og hertil kommer endnu et flisebelagt parkeringsareal i den modsatte side af forhaven.

Haven er nem og lukket, med fliseterrasser og tilplantet skråning, der giver en masse læ og du er helt ugeneret.

Det er måske lidt overflødigt at nævne - men der er naturligvis gulvvarme overalt - og en god lofthøjde, der giver ekstra volumen i rummene.

Indenfor bliver du budt velkommen af en entre, et godt bryggers med fine opbevaringsplads og vaskefaciliteter og ind-/udgang.

Bryggerset bliver brugt som den primære indgang i hverdagen.

Stueetagen byder desuden på et lækkert og godt indrettet gæstebadeværelse med muret bruseniche, godt stort værelse, som også meget vel kunne være kontor, entre med garderobe. Dertil byder stueetagen på en god lys sydvendt stue. Fra stuen er der direkte adgang ud til fliseterrassen og haven ligesom stuen ligger i åben forbindelse med det store køkken/alrum. Fra køkkenet er der via dobbeltdør direkte adgang ud til lukket vestvendt fliseterrasse og åben trappe til 1.salen.

I køkken/alrummet er her god plads til både spisning, lektielæsning og leg, hvor man kan deltage i snakken i et flot indbydende køkken og samtidig følge med i, hvad der sker i den rummelige stue der er indrettet med et godt lysindfald.

På 1.salen er der møblerbar repos, 2 rigtig gode børne/gæsteværelser, stort soveværelse med walk-in-closet samt badeværelse med klinkegulv, muret bruseniche samt indmuret hjørnekar, som alt i alt giver en sydlandskstemning.

Som en ekstra bonus har sælger indrettet loftrum over badeværelset og i skunkene - begge steder til ekstra opbevaring.

Med andre ord, en moderne og super lækker ejendom i rolige omgivelser og tæt på det hele i Nyråd ved Vordingborg.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk