Kvalitetsvilla med integreret vognport i næsten vedligeholdelsesfri have. | Henrik Ejby

Kvalitetsvilla med integreret vognport i næsten vedligeholdelsesfri have.

Vejen kurver sig rundt i det lukkede og kuperede område omkring Ålevænget. Det nyere børnerige kvarter er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme - der er store, velplejede fællesarealer - bl.a. med egen lille sø - og en god stemning. Området passes af en meget velfungerende grundejerforening.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er DagliBrugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Kvalitetsvilla opført af Lind & Risør i 2005. Villaen der har et bebygget areal på 206 kvm incl. 21 kvm. integreret vognport og 14 kvm. overdækket indgangsparti, fremtræder meget velholdt, ude som inde, og er beliggende i næsten vedligeholdelsfri have med stor sydvendt fliseterrasse og tilhørende fritliggende redskabshus.

Villaen er indrettet således:

Hyggelig entre med klinkegulv, og indbyggede skabe. Stor stue med fantastisk lysindfald fra dobbeltdør og stort vinduesparti mod syd - udgang til ca. 50 kvm stor solrig fliseterrasse.

Seperat forældreafdeling med stort soveværelse med mange skabe, og direkte adgang til eget nydeligt flisebadeværelse med rummelig bruseniche.

Pragtfuldt lyst køkken/alrum med HTH-elementer og et væld af skabe, afsætningsplads, mange fine detaljer samt naturligvis alt i hvidevarer. Fra køkken/alrum er der udgang til fliseterrassen.

Dejligt multirum/aktivitetsrum anvendeligt til mange formål. 2 meget store værelser med skabe. Nydeligt flisebadeværelse med rummelig bruseniche.

Desuden stort dejligt bryggers med mange skabe med bl.a. trådkurve til vasketøj og vask, vaskemaskine, og tørretumbler, plads til fryser, god plads til at tørre tøj på, samt naturgasanlæg, og Nilan pollenfri ventilation med varmegenvindingsanlæg, der giver et super indeklima.

Programmerbar IHC elanlæg der blandt andet styrer udendørslys, stikkontakter og håndklædetørrerne. Egetræsparketgulve i stue, multirum, og alle værelserne. Klinkegulv i køkken/alrum, bryggers og entre. Centralstøvsuger med 3 stik. Loft med gangbro og lys. Der er gulvvarme i hele huset.

En smagfuld villa med mange fine detaljer - lige til at flytte ind i.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk