Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet | Henrik Ejby

Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet

Den gamle købmandsgård er en fint proportioneret bygning med sin karakteristiske stil.

Bygningen må ud fra miljømæssige og kulturhistoristiske aspekter sammenfattende betegnes som værende bevaringsværdi.

Men også det aspekt, at byen faktisk ikke har andre bygninger fra 1700-tallets rige bindingsværkstradition, gør bygningen bevaringsværdi i Vordingborg.

Ejendommen ligger på hjørnet - hvor facaden ud mod selve Algade i dag er butik (udlejet til De Røde Løbere, med en årlig lejeindtægt stor kr. 152.580 - excl. vand og varme og løber frem til 31.12.2018) og bag facaden ud mod Chr. Winthersvej er der beboelse.

Hele ejendommen - såvel erhverslejemålet og boligdelen er udlejet til De Røde Løbere.

Ejendommen er bygget i vinkel - facaderne er pudsede og gulmalede & taget er ikke det oprindelige - men udskiftet i nuværende ejers tid.

Grunden er ikke speciel stor - parkeringsplads er her ikke - men til gengæld en lukket gårdhave - der også levner plads til hyggeligt miljø og stemning.


Indvendig er ejendommen også ret charmerende - man skal være til den gamle stil - med de synlige gamle bjælker - sporene af det gamle bindingsværk - de lidt skæve vinkler - som alt blot giver det hele endnu mere kant.

Ifølge oplysningerne fra kommunen er boligen på 60 kvm. - men det reelle areal er noget større - idet dele af boligen ikke er registreret og godkendt - men det er op til køber.

Rent faktisk kunne der godt blive endnu beboelse - døren fra det bagerste værelse fører ud til vaskehuset - hvor en trappe til 1.salen ville åbne en hel verden af muligheder.

Indgangen til boligen er direkte ind i køkkenet - her er klinkegulv - det hele lidt rustikt - men igen også med en hyggelig atmosfære.

Badeværelset er mindre og har brusekabine.

Stuen er åben - den er i vinkel og har forsænket niveau.

Her er soveværelse og 2 yderligere værelser (som ikke er registreret og godkendt) og derfor er som disponible rum.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk