Når både ejendommen og omgivelserne kan noget særligt...

En stor klassisk patriciervilla med sin helt egen stil og charme. Villaen er løbende vedligeholdt og de mange kvadratmeter giver mange muligheder for indretning.

Ejendommen har en optimal placering både tæt op ad store engarealer og stadigvæk helt tæt på Præstøs bymidte.

Villaen giver både plads til storfamilien, men også den mindre familie, der gerne vil bo helt ideelt, idet man kan leje 2. sal ud og få glæde af den ekstra indtægt.

Ejendommen har så absolut sin helt egen stil og med sit markante ydre, udstråler den en vis form for maskulinitet og dertil utrolig megen charme. De pudsede facader, røde tegl og en hyggelige gårdhave, får det hele til at gå hånd i hånd.

Haven er stor og godt placeret i forhold til solen. Det meste er plæne, der er parkeringsareal, vejen er lukket og grænser direkte op til de store åbne grønne engarealer ned mod Tubæk Å, hvor børnene roligt kan tumle rundt. For enden skimtes Præstøs hovedstrøg.

Ejendommen indeholder rigtig mange kvadratmeter - 293 - for at være helt præcis og rent faktisk består ejendommen af kælder, stueplan, 1.sal og 2.sal og det hele hænger særdeles godt sammen. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt bl.a. med etablering af nyt køkkenalrum i 2011, renovering af have i 2016 samt fortsat udskiftning til termovinduer i 2017.

Entréen ligger ud til gårdhaven, den er hyggelig, stengulvet i italiensk granit er utrolig flot og samtidig findes her nedgangen til kælderen.

I forbindelse med entréen ligger køkkenalrummet, der er stort, i forskudte niveauer med masser af arbejdsplads og plads til, at den store familie kan hygge sig omkring spisebordet. Det er et hvidt Svane køkken og sorte gulvbrædder.

Her er også 2 sammenhængende stuer, den ene med Bekkasin-ovn, udgang til charmerende lille gammel verandastue som sæsonforlænger - og spindeltrappe til 1.salen. Samt et stort værelse med adgang til flisebadeværelse, udstyret med muret bruseniche.

På 1.salen er der repos med dør ud til uudnyttet loftrum, et lille ældre flisebadeværelse med siddekar, 2 værelser, 1,5 sammenhængende værelse og en separat bagtrappe, der fører op til 2. salen.

2. salen er faktisk en selvstændig lejlighed og indrettet til formålet med soveværelse, brusebadeværelse og åben kombineret stue/køkken - hvor udsigten over Præstø by, kun bliver endnu bedre. Der er selvstændig indgang og trappeopgang fra haven til 2. sal.

Kælderen er med vaskekælder og 2 yderligere rum.


Skal turen gå til København er af- og tilkørslen ved Bårse den mest hensigtsmæssige at benytte og turen derfra tager ca. 1 time.

Præstø havn er placeret på sydøstkysten af Sjælland i Præstø Fjord. Havnen er en naturhavn, og den er omkranset af købstad, skov og fjord. Havnen har tidligere været en travl trafikhavn, men nu står bygninger som toldbygningen og pakhusene tilbage som en erindring om de gamle dage. Bygningernes idylliske udseende rammer havnen ind, og de er blandt andet med til at give havnen en unik atmosfære.

På havnen er der caféer, restauranter etc. som er med til at forene det maritime miljø.

Havnen ligger i bunden af den smukke Præstø Fjord - et naturskønt fuglebeskyttelsesområde, hvilket giver sejlerne masser at se på undervejs, ligesom der er en fin badestrand cirka 150 meter fra havnen.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk