Når solen går ned over Storstrømmen - strømmer det røde skær ind i stuen | Henrik Ejby

Når solen går ned over Storstrømmen - strømmer det røde skær ind i stuen

Det høje punkt for enden ad afkørsel 41 giver et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

Storstrømmen og Farøbroen toner roligt frem bag de åbne marker - efterhånden som turen går ud af Bakkebøllevej og Gourmet Restauranten Holberghus kommer til syne på højre side af vejen - hvor også Strandgaardsvej ligger - der endvidere fører en ned til vandet, et lille bådelaug med mulighed for broplads og Dehnshytten inde i skoven - men ellers er det begrænset med trafik på vejen.

Lidt længere fremme på venstre hånd ligger ejendommen i nr. 53.

Umiddelbart syner ejendommen ikke af særlig meget, men tror mig - der gemmer sig en helt lille oase, når først man kommer indenfor på grunden.

Her er plads til at bilen kan holder, der er lukket gårdhavemiljø, en overskuelig have der skråner og bagerst - grænser direkte op til de åbne marker, en brændeskur i træ samt et lysthus med plads til fred og forbydelse.

Selve ejendommen bygget som en hestesko - hvor der i den bageste del tidligere har ligget en garage, men som nu er indrettet som kreativt værksted og yderligere udhusplads, hvor alle haveredskaber og plæneklipperen nemt kan være.

Bygningen er pudset, gulmalet og de smukke røde tagsten changerer smukt - som en kontrast til det grønne på marken og det blå skær fra himlen.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur. Bakkebølle er et hyggeligt og meget naturrigt område, omkranset af kyster og strandskov, stiforbindelser til nær og fjern samtidig med, at man langs den smukke kyst kan gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald og udsigt over vandet. Plads er der rigeligt af. Her er både stort, åbnet stuemiljø med udgang til veranda. Der er også et ekstra stort køkken-alrum med brændeovn, to rummelige værelser, hvor det ene har direkte adgang til brusebadeværelse, yderligere stort rustikt og fransk inspireret badeværelse fra 2015, med smuk bruseniche og gulvvarme, bryggers/grovkøkken og en et lille rum, der hvor trappen går op til 1.salen.

På den øverste etage ligger yderligere et kreativt rum, hvor sælger henter megen af sin inspiration til motiverne i sine smukke billeder - hvor den store kvist med masser af glas - der giver lyst til fordybelse med udsigten over markerne til vandet og med Farø-broen som pejlepunkt mod venstre og se solen der går ned over havet.

På samme etage er der endnu et værelse, så der burde være plads til det meste.


 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk