Den sydvendte have har indtil flere gode terrasser og samtidig udsigt til skoven | Henrik Ejby

Den sydvendte have har indtil flere gode terrasser og samtidig udsigt til skoven

Nyd morgenmaden sammen med en smuk udsigt over det flotte, kuperede landskab, der omgiver Nyråd.

Den oplevelse kan du få hver eneste dag med denne velbeliggende villa i 2 plan. Ejendommen byder på 161 hyggelige og lyse kvadratmeter samt en nem og praktisk have, der giver plads til fred og fordybelse.

Indenfor åbenbarer sig en virkelig venlig og åben bolig med pragtfuldt lysindfald og ligger endvidere højt i terrænet, hvilket også sørger for masser af lys i begge plan.

Ejendommen er opført med pudsede facader og dertil en praktisk carport i forlængelse af ejendommen, hvor der også er udhus.

Ikke langt herrfa løber Bakkebøllestien, der fører videre langs vandet og skoven for til sidst at ende inde ved Lystbådehavnen i selve Vordingborg by. I den anden ende af stien er skole, sportshal og fodboldbaner.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby, og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift i mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, DagliBrugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen, - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

Facaden ud mod vejen er meget markant og sender et signal og noget særligt - hvilket naturligvis også er tilfældet mod havesiden.

I selve facaden ud mod vejen er der bryggersindgang og på østgavlen ligger hovedindgangen.

Entre`en stor og rummelig, med smuk åben trappe til 1.salen.

Her er 2 gode værelser, soveværelse med skydedørsparti ud til træterrasse, et flisebadeværelse, bryggers/baggang, viktualierum samt stort åbent samtalekøkken med udgang til træterrasse og haven.

1.salen er holdt som een stor stue - hvor udsigten over området øvrige ejendommen og skoven, kun bliver endnu mere udtalt.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk