En rigtig god gedigen ejendom med masser af plads og muligheder | Henrik Ejby

En rigtig god gedigen ejendom med masser af plads og muligheder

I den vestlige del af byen, placeret på en stor dejlig grund med privat lukket have, ligger denne skønne arkitekttegnede villa med hele 125m2 boligareal + kælder på 75 m2.

Villaen er opført i 1951 og er i 3 etager. Villaen byder på en god planløsning med gode, lyse rum. Fra entreen kommer du ind i en flot, lys og præsentabel hall med en smuk trappe til 1. sal. Stueetagen rummer to flotte, lyse stuer, et godt køkken, hall samt lille for entré med gæstetoilet. Hertil er der nedgang til kælderen. De 2 store stuer er godt lyst op af mange, store vinduer. I de lyse stuer står en virkelig lækker Svendsen-brændeovn, som varmer huset godt op, når de kolde måneder nærmer sig. Fra den ene stue er der udgang til en dejlig stor flisebelagt terrasse, hvor sommeren kan nydes i stor stil. Terrassen viser vej til haven.

På 1. sal er der 3 værelser. Det ene soveværelse har udgang til en lille, men hyggelig altan. På førstesalens repos er der praktiske indbyggede skabe. Du finder ligeledes et badeværelse med et dejligt badekar.

Kælderen er funktionel med mange anvendelige rum. Der er plads til et stort kontor, der er viktualierum, et baderum, hvor der er brusebad og rigelig plads til opbevaring. Kælderen rummer hertil et vaskerum med plads til vaskesøjle, vasketøjskurve, tørresnor, strygebræt og et bord, hvor det nyvaskede tøj kan foldes sammen. Kælderen er på hele 75 m2.

Haven er 915 m2 og står flot med æbletræer, roser, syrenbuske m.m. I haven står der et sødt drivhus/orangeri med plads til både havebord, stole og mange planter. Det er det perfekte sted at nyde en kop kaffe eller et køligt glas hvidvin på en regnfuld sommerdag eller en lidt kølig forårs- eller efterårsdag. Hertil rummer haven et superlækkert anneks, som kan anvendes til f. eks hjemmearbejdsplads, klinik eller lignende. Bag annekset ligger en dejlig terrasse, hvor vindrueplanterne slynger sig op ad stolperne - og som med tiden kommer til at danne et tag på den dejlige terrasse. Bagerst i haven ligger der både udhus, brændeskur og et redskabsskur. Til villaen er der ligeledes knyttet en carport og lukket garage.

Området omkring denne villa byder på gode indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Alt ligger dejligt tæt på - her er let at komme til alfavej, ligesom byens handelsstrøg og togstationen med timedrift til København kan nås indenfor bare få minutter. Byens publikum er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.

Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære strand, Ore Strand. Stranden ligger blot 4 kilometer væk fra den skønne villa, hvis du cykler gennem skoven. Tager du bilen, er du på stranden i løbet af bare 10 minutter.

Uddannelsesmulighederne i byen er ligeledes gode. Der er almindelige folkeskoler, handelsskole og gymnasium (ZBC, Zealand Business College), Rudolfs Steiner-skole, samt lærer - og pædagogseminarium. Vordingborg er hertil hjemby for Danmarks Borgcenter - det tidligere Sydsjællands museum.

En villa du bør se - Så kig forbi - du vil blive overrasket over de mange muligheder, villaen byder på.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk