Når villa - vinterhave og gårdhave tilsammen skaber en smuk treenighed | Henrik Ejby

Når villa - vinterhave og gårdhave tilsammen skaber en smuk treenighed

De fleste vil nok kalde ejendommen her - for en murermestervilla.

Det passer faktisk også ret godt med alderen og indretning - men sælger har løbende foretaget utrolig mange ombygninger/tilbygninger/forbedringer - så udvendig ligner det nok det som det oprindeligt var - men ikke indvendigt.

Vi er i den vestlige del af byen, placeret på en dejlig stor grund med lukket have - hvor der er brugt utrolig meget energi på den lukkede gårdhave - her the-hus - udhus - stort flisebelagt areal og stadig plads til en fin prydhave - ligesom indkørslen er også er belagt med smukke fliser.

Vejene i området hænger sammen - der er stiforbindelser mellem vejene og det publikum der bor her - er alt fra den yngre familie til det modne ægtepar.

Alt ligger samtidig dejligt tæt på - her er let at komme til alfavej - ligesom byens handelsstrøg og jernbanen med timedrift til København kan nåes indenfor få minutter.

Uddannelsesmulighederne er gode - der er almindelige folkeskoler - handels - og almindelig gymnasium (ZBC - zealand Business College) , Rudolfs Steiner skole samt lærer - og pædagogseminarium.

Vordingborg har også stadig en kaserne (som nu er hjemsted for hjemmeværnskommandoen) og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands museum.

Byen har 3 tre havne, to lysbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand.

Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2. En særlig vej, Morten Olsens Allé , er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner, og tidligere landsholdspiller Morten Olsen , som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Vi har med en villa og gøre - som rummer 3 plan - stue - 1.sal og en god tør og højloftet kælder - hvor famliens søn har indrettet sig - men må ikke forveksles med boligkvadratmeter.

Den naturlige indgang er op af hovedtrappen og ind i entre`en - hvor det hele fordeler sig ud fra - det er åben trappe til 1.salen - nedgang til kælderetagen - adgang til brusebadeværelset og dør ind til stuen.

Stuen er åben - fungerer som både dagligstue og spisestue - her falder utrolig meget naturligt lys ind - der er udgang til den smukke vinterhave med kig ud over haven og samtidig også med trin ned til gårdhaven.

Køkkenet er lyst og ligger i åben forbindelse med stuen og med alt i hvidevarer og nyder samtidig godt af lysindfaldet fra øst.

På 1.salen er der toilet og 2 værelser - det ene lidt større end det andet og fungerer som soveværelse for familen.

Kælder er som sagt højloftet - der er tørt og i den klinkebelagte forkælder er der brændeovn og opgang til forhaven - her også vaskerum - et viktualierum og 2 gode sammenhængende rum - som junior bruger til ham selv.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk