Vejen er stille - området ligeså og Vordingborg by nås inden for 5 minutter | Henrik Ejby

Vejen er stille - området ligeså og Vordingborg by nås inden for 5 minutter

I baghaven ånder alt fred og ro og det ideelle sted, når børnene skal tumle.

Ejendommen er i eet plan og nok det man kan kalde en rigtig 60`er villa - bygget i gule sten - taget er eternit og garagen har også et lille rum, hvor man kan stå og slå søm i.

Haven er overskuelig - der er lidt bede - et lille bassin - det meste er plæne - en lille hyggekrog er der også, mens indkørslen er med fliser.

Området omkring Neder Vindinge er satellitby til Vordingborg - skolen - SFO`en & sportshallen ligger rimelig tæt på - bussen kører i området og afstanden til Vordingborg er ca. 3 kilometer.

Her er stiforbindelse til skolen og et godt stykke ind til byen og selve Birkevej er ikke en vej der er voldsomt plaget af trafik.

I Vordingborg er der timedrift med toget til København - der er et fornuftigt handelsstrøg, desuden gymnasium, handelsskole og lærerseminarium.

I og omkring Neder Vindinge er der masser af natur - Rosenfeldt skoven kan man gå til og turen til kysten med badestrand ved Ore tager ca. 10 minutter i bil.

Når hoveddøren går op - træder man direkte ind i entreen og et pust af 60`erne går næsten gennem en - altså på den gode måde.

Her er brusebadeværelset med fliser både på gulv og vægge samt 2 værelser - det mindste sikkert ment som børne/gæsteværelse og det største som soveværelse.

Køkkenet er rummeligt - her er spiseplads og det vender ud mod indkørslen.

Baggangen fungerer også som bryggers/vaskerum og er samtidig det sted, hvor oliefyret er placeret.

Stuen er lys - den er i vinkel - her er plads til både spise- og sofaafdeling, udgang til havestuen - der igen har udgang til lukket fliseterrasse og haven - med en hyggelig atmosfære.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk