Her er også plads til heste og på grunden kan der etableres folde | Henrik Ejby

Her er også plads til heste og på grunden kan der etableres folde

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som den er på Jungshoved, og der er ganske få ejendomme, hvor atmosfæren og idyllen går hånd i hånd.

Bøged Strandvej 1 er en smuk og velbevaret lystejendom fra 1906. Ejendommen er vinkelbygget og består af selve boligen 272 kvadratmeter, og hertil kommer mellembygningen og sidebygning med et par bokse.

Det første syn der møder jer, når man kører op mod ejendommen er den åbne marker, de høje træer og den idylliske gårdsplads med blomstrende træer og grønne buske. Ejendommen står smukt med oprindelige detaljer såsom bindingsværk og stråtaget.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over en altovervejende hygge og rolig atmosføre. Plads er der rigeligt af. Her er både åbnet stuemiljø med brændeovn og dobbeltdøre til terrasse og haven. Kombineret tv-stue/kontor. Der er også et stort køkken-alrum med trappe til 1.salen, rummelig entre/forstue med udgang til terrassen og haven, fyrrum, badeværelse, baggang og bryggers.

Via trappe er der forbindelse til første sal. Heroppe venter også en masse plads - stort gennemgangsværelse med skabsvæg - 3 store værelser (hvoraf det ene er med skydedørsparti ud til svalegang - hvor udsigten over grunden - sættes i perspektiv) - møblerbar fordelingsgang samt disponibelt rum - hvor tanken var og indrette badeværelse - som blev startet op - men ikke tilendebragt.

Som en ekstra detaljer kan vi fortælle, at der også er indlagt fibernet til ejendommen.

Mellem- og sidebygningen er med muligheder. Her er garage og et stort disponible rum - perfekt til gør-det-selv-projekter og opbevaring af planter og frugter.

Grunden er på cirka 3,3 hektar, hvoraf et det meste er lagt ud som naturgrund - her er 2 mindre søer - en lille skovlund og alt omkranset af høje gamle træer. Haven er fyldt med farverige blomster, grønne buske og store krogede træer, der kaster skygger på den store græsplæne. Der er også dejlig solterrasse. Der er rig mulighed for at dyrke jorden, og dermed krydre sommerens salater med grønsager fra egen avl.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur. Jungshoved er en lille halvø, der stikker ud ved Præstø, lige midt imellem Stevns klint og Møns klint. Det jævne, frugtbare morænelandskab afgrænses af lave kyster med strandskove og pynten Jungshoved længst mod øst. Der er ikke langt til Roneklint med badestrand og kajakudlejning. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange. I kan også tage en tur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø til Fed Havn på Feddet. Der er også mulighed for at opleve fortidsminder. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved. Borgen ligger utroligt flot i landskabet lige syd for Jungshoved kirke ud mod Bøgestrømmen og mod vest udmundingen af den lavvandede vig Jungshoved Nor. Der er kun en rask køretur til købstaden Præstø med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, skoler, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder.

BEMÆRK: Jorden er bortforpagtet indtil d. 31.12.2018.Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk