SMUKT & NYOPFØRT - 112 KVM. - MED UDSIGT DIREKTE OVER BØGESTRØMMEN. | Henrik Ejby

SMUKT & NYOPFØRT - 112 KVM. - MED UDSIGT DIREKTE OVER BØGESTRØMMEN.

Det billedskønne og minimalistiske forenes i skøn symbiose i forklædning, af et helt nyopført fritidshus fra 2018 af firmaet HØM-HUSE og sælgers eget personlige fingeraftryk på alle detaljerne. Her er den smukkeste panoramaudsigt over vandet. Ejendommen ligger smukt i naturlandskabet ved Bøged Strand på Jungshoved.

Ejendommen er opført med sans for detaljen og hvor de mange store vinduer ud mod vandet giver det hele endnu mere kant samtidig med, at solen kaster sine stråler ind gennem hele ejendommen via de mange store vinduer.

Huset er opført i sort malet træ, der er sorte tagsten på taget, en stor terrasse orienteret direkte ud mod vandet. Her er en ekstra bygning (bag selve fritidshuset) som er genialt indrettet med 2 gæsteværelser, et lille værksted og en stor god sauna, med plads mange mennesker.

De 2 bygninger tilsammen danner en naturlig gårdhave, hvor livet også kan nydes i fred og ro - og skulle behovet opstå, kunne man nemt få opsat et vildmarksbad (på siden af fritidshuset) - så man der kunne sidde og nyde livet - mens roen og mørket falder på.

Haven og grunden er nem, det meste er plæne. Her er plads til flere biler og det store areal overfor er et fællesareal - hvor grundejerforeningen sætter badebro op i sommerhalvåret - til glæde og benyttelse for foreningens medlemmer.

Sommerhusområdet er ganske lille og rummer kun 16 boliger og der er ganske enkelt dømt fred og ro i afslappede omgivelser.

Huset stråler af selvtillid og dette med rette - her er loft til kip, ludbehandlede vægge og lofter samt en indretning og stil, der med det samme får en til og føle sig hjemme.

Stuen er lys og åben, køkkenet ligeså og ligger i forbindelse med stuen. Entreen er åben, 2 gode værelser, et brusebadeværelse i denne afdeling samt et stort soveværelse hvor man både falder i søvn og står op til udsigt over vandet - ligesom det andet badeværelse, ligger i umiddelbar forbindelse med badeværelset.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur ejendommen er placeret midt i.

Jungshoved er en lille halvø, der stikker ud ved Præstø, lige midt imellem Stevns klint og Møns klint. Det jævne, frugtbare morænelandskab afgrænses af lave kyster med strandskove og pynten Jungshoved længst mod øst. Der er ikke langt til Roneklint med badestrand og kajakudlejning. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange. I kan også tage en tur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø til Fed Havn på Feddet.

Der er også mulighed for at opleve fortidsminder. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med
Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved. Borgen ligger utroligt flot i landskabet lige syd for Jungshoved kirke ud mod Bøgestrømmen og mod vest udmundingen af den lavvandede vig Jungshoved Nor.

Der er kun en rask køretur til købstaden Præstø med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, skoler, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Boligarealet fremkommer ved selve hovedhuset på 83 kvadratmeter og dertil baghuset på 29 kvm. med 3 værelser og sauna.

Sælger har ansøgt Vordingborg Kommune omkring baghuset som bolig og indestår for, at dette bliver registreret og godkendt inden en overtagelse.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk