Smukt ud til fredede naturarealer og skoven | Henrik Ejby

Smukt ud til fredede naturarealer og skoven

293 kvadratmeter i 3 etager - smukt ud til fredede naturarealer og skoven

Ejendommen ligger på Clemensmindevej 19, hvilket er en af de adresser i Nyråd, hvor sjældet kommer ejendomme til salg. Udover at være tæt på smuk natur, er der heller ikke langt til badestrand, skole og børnehave, og vil du til Vordingborg, tager det blot fem minutter i bil. Nyråd ligger desuden blot en times kørsel fra København.

Der er en ubeskrivelig flot udsigt over fredede naturarealer med græssende køer. Huset ligger på en stor, skrånende og sydvendt grund centralt i Nyråd, og fra adressen er der blot 300 meter til Vinterbølle Skov og kun 600 meter til badestrand ved det gamle Vintersbølle Hospital.

Haven, som er inddelt i niveauer, smelter smukt sammen med det sydsjællandske naturlandskab. Fra vejen er der direkte forbindelse op til hoveddøren, med en smuk belægning af Holmegårdssten. Følger man den stenbelagte sti, videre rundt omkring ejendommen, er der nyttehave, det store fliseterrassse, hvor udsigten kun bliver endnu mere udpræget og plads til og boltre sig på den store plæne, ligger lige for.

Her er tale om en villa, der har været i familiens eje side den blev bygget og hvor naturen kommer helt tæt på.

Udover 187 hyggelige kvadratmeter fordelt på et stueplan og en første sal er der en stor, god kælder på 106 kvadratmeter. Ligeså naturskønt som der er udenfor, ligeså charmerende er der inde i boligen. Her giver store glaspartier frit udsyn til de smukke omgivelser og samtidig trækkes dagslyset helt ind i boligens inderste. Både i stueplan og på første sal er der charmerende detaljer, rustikke vægge, klinkegulve i varme farvet og smukke bræddegulve.

Fra hoveddøren træder man ind i en stor entre med trappe til de øvrige plan. Fra entre`en er der videre forbindelse til en stor, indretningsvenlig opholdstue med store vinduespartier mod baghaven.

Herudover er der et nydeligt køkken-alrum i vinkel-forbindelse med stuen. Køkkenet har masser af bord- og skabsplads samt hårde hvidevarer. Både fra alrummet og fra stuen er der direkte udgang til en herlig udkigsterrasse. Stueplan rummer også et stort værelse, grovkøkken/baggang og gæstebadeværelse med bruseniche.

På første sal er der en et stort hyggelig værelse, som også sagtens kunne være stue med loft til kip. I sommerhalvåret kan åbne døren op til en overdækket terrasse og invitere den friske luft ind i rummet. Herudover indeholder etagen tre værelser og et badeværelse.

Den tørre og meget anvendelige kælder med en loftshøjde på 2,4 meter rummer udover et fyrrum, en vinkælder, flere disponible rum i varierende størrelser - perfekt til hobby- og teenageraktiviteter.

Clemensmindevej ligger centralt i Nyråd By. Vejen er kendetegnet ved at være fredelig, da trafikchikanerne giver et roligt flow på vejen. Der er cykelafstand til Vintersbølle Skole med idrætsaktiviteter og til daginstitution.

Derudover er der både cykelafstand til Dagli' Brugsen og til Vordingborg By med specialforretninger, cafeer og restauranter. Endelig er der nem adgang til motorvejen E 55, og cirka en times kørsel til København.

Kort sagt en stor og charmerende villa med en eftertragtet beliggenhed ud til fredede naturarealer og alligevel helt centralt i Nyråd.

>> Ejendommen kommer officielt til salg om ca. 14 dage <<

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk