Projektsalg - Faxe Ladeplads

Projektsalg i Faxe Ladeplads

Skøn dobbeltgrund med mulighed for helårshus i første række til Øresund. Denne lækre dobbeltgrund er beliggende på Sommervej 29 i Faxe Ladeplads og udbydes nu som projektsalg.

Grunden er på ialt 2071 km2. fordelt på 2 matrikler og anlagt som parklignende have.

Huset, der står på grunden pt.,  er på 101 km2 og opført i 1971 med mursten og tegltag.
>> Se huset her<<

Der er byggetilladelse til ialt 600 km2 i to plan.

Et evt. projekt kunne bestå af 2 huse med op til 8 lejligheder. Byggelinie må rykkes helt frem til skel.

Mod vejen og naboerne er grunden lukket - med mod vandsiden er den åben. Fællesarealet foran kendes af de få - der kommer stort set ingen (udover dem der har deres ejendom) og for enden af arealet går trappen ned - til en pragtfuld sandstrand og det blanke vand.

Ønsker du yderligere information eller en fremvisning kontakt Ejendomsmægler Henrik Ejby direkte på telefon 20836328 eller klik her

Info om Faxe Ladeplads
Faxe Ladeplads er fra gammel tid, kendt som en ferie og badeby. Tiderne har dog gjort - at det i dag går mere stille for sig - men flere af de gamle dyder er dog stadig intakt.

Byen ligger i Østsjælland med 2.872 indbyggere (2014) - i Hylleholt Sogn - under Faxe Kommune og befinder sig 5 kilometer sydøst for Faxe.

Faxe Ladeplads er i dag først og fremmest en havneby med både industrihavn, fiskeri- og lystbådehavn. Den er omgivet af en natur præget af skov og strand, og specielt Dyrehaven og Feddet vest for byen er meget attraktive naturområder. Dyrehaven er præget af gamle ege og to gravhøje, Troldhøje. Skoven strækker sig helt ud til kysten, hvor en stejl klint danner grænsen til Faxe Bugt - med vid udsigt til Feddet, Jungshoved og Møn.