Gennemgribende moderniseret i 2018 og lige i hjertet af byen

150 kvm. garage

Byens puls mærkes - idet vi er i selve hjertet af Vordingborg by på Boulevarden, som er vejen, der gennem en menneskealder har ført mangen ungersvend op til kassernen, der stadig ligger som en af byens arbejdspladser. Få skridt herfra ligger selve Algade - som er byens hovedgade og handelsstrøg. Toget kan desuden nåes på under 5 minutter.

Gårdhaven er lukket - den er vestvendt og plæne er der ikke noget af, så alt er nemt og ligetil.
Tilmed et stort muret værksted med 2 garager til mindre biler, ca. 30 kvadratmeter kælder og en 1.sal - som i den grad også er anvendelig. Til værkstedet hører seperat elmåler, kloak er forberedt samt fødeledning til vand og varme fra villaen.
En rigtig god og anvendelig bygning.

Indkørsel og gårdhave er med herregårdssten, der matcher den venlige grå farve på facaden - der er smukt sortmalet plankeværk ind mod begge naboer og en stor hævet træterrasse - hvor livet kan leves.


Sælger har foretaget en gennemgribende renovering af ejendommen i 2018 - så alt spiller.

Boligarealet strækker sig over 109 kvm. og dertil 64 kvm. stor højloftet og meget anvendelig underetage - hvor lyset falder rigtig godt ind.

I villaens entre møder man synet af den smukke og oprindelige trappe - der fører op til villaens 1.sal og tilsvarende ned til underetagen.

Fra entreen er der adgang til det lyse køkken med masser af arbejdsplads, alt i hvidevarer og udgang til den store træterrasse - som også har trin ned til gårdhaven.

Her er 2 sammenhængende stuer med karnap i begge.

For enden af trappe til 1.salen ligger en repos, her er stort brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv og virkelig stort soveværelse, som er opdelt i 2 rum - med udgang til terrasse - hvor byens liv og tage kan nydes i et væk.

Underetagen er høj, tør og særdeles anvendelig med forkælder, der har opgang til indkørslen, 2 store lyse disponible rum, flisebadeværelse med muret bruseniche og gulvvarme samt fyr-/vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Vi tør godt at sige, at man bør se og opleve ejendommen og ikke bare køre forbi.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk