GENNEMGRIBENDE MODERNISERET VILLA I HJERTET AF BYEN | Henrik Ejby

GENNEMGRIBENDE MODERNISERET VILLA I HJERTET AF BYEN

150 kvm. garage
Byens puls mærkes – Boulevarden er placeret i hjertet af Vordingborg by. Boulevarden, er vejen, der gennem en menneskealder har ført mange soldater op til kasernen, der stadig ligger for enden af Boulevarden som en af byens større arbejdspladser. Få skridt fra villaen ligger Algade, som er byens hovedgade og handelsstrøg. Toget kan desuden nås på under 5 minutter.

En større anlægsopgave med at lede trafikken ad andre veje har gjort at denne ejendom er komme til at ligge rigtig godt centralt i Vordingborg, men med minimal trafik tæt på ejendommen.


Boligarealet byder på over 109 velindrettede kvm. og dertil 64 kvm. stor højloftet underetage med et super godt lysindfald. Kælderen har rigtig mange anvendelsesmuligheder, den er høj, tør og særdeles anvendelig med forkælder, der har opgang til indkørslen, 2 store lyse disponible rum, flisebadeværelse med muret bruseniche og gulvvarme samt fyr-/vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler.

I villaens entre møder man synet af den smukke og oprindelige trappe - der fører op til villaens 1.sal og tilsvarende ned til underetagen.Fra entreen er der adgang til det lyse køkken med masser af arbejdsplads, alt i hvidevarer og udgang til den store træterrasse - som også har trin ned til gårdhaven.Her er 2 sammenhængende stuer med karnap i begge.For enden af trappen til 1.salen ligger en repos, her er stort brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv og virkelig stort soveværelse, som er opdelt i 2 rum - med udgang til terrasse - hvor byens liv og tage kan nydes i et væk.Gårdhaven er lukket - den er vestvendt og plæne er der ikke noget af, så alt er nemt og ligetil.Tilmed et stort muret værksted med 2 garager til mindre biler, ca. 30 kvadratmeter kælder og en 1.sal - som i den grad også er anvendelig. Til værkstedet hører separat elmåler, kloak er forberedt samt fødeledning til vand og varme fra villaen.En rigtig god og anvendelig bygning.Indkørsel og gårdhave er med herregårdssten, der matcher den venlige grå farve på facaden - der er smukt sortmalet plankeværk ind mod begge naboer og en stor hævet træterrasse - hvor livet kan leves.Sælger har foretaget en gennemgribende renovering af ejendommen i 2018 - så alt spiller.Vi tør godt at sige, at man bør se og opleve ejendommen og ikke bare køre forbi.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk