Stilen med stuk, bræddegulve og smuk gammel trappe er stadig intakt | Henrik Ejby

Stilen med stuk, bræddegulve og smuk gammel trappe er stadig intakt

I 100 år har denne charmerende og prægtige villa vist sit værd - de mange detaljer - de hvidpudsede facader - det røde tegltag og den nye store flotte og hævede terrasse mod vest - den store smukke svenske porcelænsovn - er blot nogle af de ting, der giver villaen kant.

Byens puls mærkes - idet vi er i selve hjertet af Vordingborg by på Boulevarden - der er vejen som gennem en menneskealder har ført mangen ungersvend op til kassernen & stadig ligger som en byens store arbejdspladser.

Haven er lukket - den er vestvendt - den er nem og smukt midt i det hele står det store kirsebærtræ og skaber stemning og hygge - med kig over til fliseterrassen. Indkørslen er lang og bagerst på grunden ligger carporten med plads til 2 biler - i forlængelse af hinanden.

Boligarealet strækker sig over 149 kvm. og dertil 49 kvm. stor - men knap så højloftet kælder.

I villaens entre møder man synet af den smukke og oprindelige trappe - der fører op til villaens 1.sal.

Fra entreen er der samtidig mulighed for, at tage et trin ned til det renoverede gæstetoilet og forsætter man i stedet frem i entreen kommer fordelingsgang med stejl nedgang til underetagen og udgang til den lille lukkede gårdhave.

I den ene ende af den store stue - giver karnappen et smukt lysindfald mod syd - gennem de småsprodsedde vinduer - der skinner om kap med flammerne fra brændeovnen.

I den anden enden af stuen - skal valget træffes mellem at træde ude i den lille hyggelige vinterhave - der igen fører ud til hævet træterrasse med kig ud over haven - eller ud til det store spisekøkken/alrum med den flotte og markante svenske porcelænsovn.

1.salen er forbeholdt familien - med 3 gode værelser og brusebadeværelse. Kælderen er anvendelig - med viktualierum, baderum, godt kælderrum og det uundværlige vaskerum - der også giver adgang til baghaven.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk