Veltrimmet - og med en følelse af - at man rent faktisk får mere end man betaler for | Henrik Ejby

Veltrimmet - og med en følelse af - at man rent faktisk får mere end man betaler for

Kvarteret omkring Bygårdsvej er hyggeligt - nok mest det som de fleste vil kalde et rigtig villakvarter - de fleste af villavejene er lukkede veje og et ideelt sted - også hvis man er børnefamilie.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - dagligvarebutikken har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Villaen ligger på en stor hjørnegrund - der er god bred flisebelagt indkørsel der ender ud i en dobbelt carport - der er låger ud mod vejen - haven er lukket - anlagt så den er nem og holde - der er god randbeplantning - en stor plæne - 2 nye fliseterrasser fra henholdsvis 2015 og 2016 og masser af plads til børnene til at boltre sig på.

Nuværende ejer har gjort rigtig meget ved ejendommen - der er nye KBK vinduer fra 2016 (pulverlakeret aluminium) - der er nyt naturgasfyr fra 2016 - der er genvex og den røde tråd for ejendommen er - at famlien passer godt på deres ting og det fornægter sig ikke!

Når man ankommer til ejendommen og parkerer sin bil i indkørslen - er den mest naturlige indgang gennem bryggers - hvilket er her vi starter.

Baggangen er er også fyrrum - der er klinkegulv og installation for både vaskemaskine og tørretumbler.

Her er køkken med spiseplads og alt i hvidevarer - en klinkebelagt entre/vindfang og en fordelingsgang - hvor der øvrige forgrener sig ud fra.

Her er 4 gode værelser - et nydeligt flisebadeværelse med kar og brus samt en stor stue - der rummer plads både til spisestue og dagligstue.

I stuen er stort vinduesparti med dør ud til den ene sydvendte fliseterrasse - hvor man virkelig kan læne sig tilbage og nyde tilværelsen.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk