Vandudsigt er mange ting - her er det alting | Henrik Ejby

Vandudsigt er mange ting - her er det alting

Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og som den sidste vej i den gamle del af udstykningen ligger Druevej - hvor udsigten over vandet kun bliver endnu mere betagende - jo tættere man kommer ned mod ejendommen.

Ejendommen ligger i 1.række ud mod vandet - udsigten er betagende - hvor solens stråler reflekteres i det blå vand og kaster lyset ind i alle rum - mens man står i stuen og nyder - ikke bare vandet - men også både Farøbroen & Storstrømsbroen.
Om sommeren er der privat badebro og et lille bådelaug.


Ejendommen i sig selv er rigtig hyggelig - her er stemning og man føler sig i den grad hjemme, allerede når man parkerer bilen.

Hovedhuset er oprindeligt fra 1968, vinkelbygget og den syntes at være tilbygget, til det vi ser i dag, med facade i træ, rødmalet og tag med tagsten.

Her er også et annex med 2 værelser - en god garage med redskabsrum - et vaskerum og mellem disse bygninger er der blevet plads til en stor overdækket fliseterrasse - hvor udsigten og naturen - i den grad kommer indenfor.

Den lukkede gårdhave er delvist overdækket - selve grunden er stor - med drivhus og seperat skur til havetraktoren - der for de fleste giver rigtig god mening, når de 2.450 kvadratmeter have skal klippes.

Fra den delsvist overdækkede gårdhave er der 2 indgange til - dels via køkkenet og via entre`en - hvor vi starter.

Her 2 værelser - det ene større end det andet og med skabe.

Brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv.

Åbent køkken/alrum med udgang til gårdhaven samt stor lys og åben stue, med brændeovn, udgang til haven og nok steder, hvor man blot føler behov for at sætte sig ned og lad tankerne flyde.

Med undtagelse af det ene værelse - er der vandudsigt fra alle rum.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk