Panoramaudsigt over sundet - også som flexbolig

Udsigten til vand - og livet ved vandet - har alle dage draget folk. Og her i denne arkitekttegnede villa ved bredden af Guldborg Sund forstår du hvorfor. Med panoramaudsigt over sundet vil du hurtigt opdage, at ikke to dage er ens. Skyformationer opstår og forsvinder igen; en regnbue kommer og går; en skonnert sejler forbi på vej ind mod Nykøbing, og en gruppe marsvin hygger sig i overfladen.
Villaen er opført i 2007 på den gamle savværksgrund i Guldborg - og med ca. 5 km til motorvejen, er der under halvanden times kørsel fra København. Huset er optimalt placeret på grunden, så du får den bedste udsigt over sundet - fra tidlig morgen til sen aften. Her er valgt de bedste materialer og løsninger med fokus på at skabe de bedste rammer for et skønt liv midt i naturen.

Boligens hjerte udgøres at den store stue og køkken-alrummet, som ligger i åben forbindelse. I stuen får du skønt lys fra ovenlysvinduer, og her er store vinduespartier mod vandet samt flere udgange til terrassen.
Modulia-køkkenet er en fornøjelse at kokkerere i med en imponerende granitbordplade, induktionskogeplade samt pyrolyse- og kombi-ovn. Du får desuden tre værelser og to badeværelser - det ene med dampbad. Det er perfekt på de morgener, hvor dukkerten i sundet har været til den kølige side.
Endelig byder huset også på et bryggers og en stor garage med værksted - selv herfra du kan nyde sundudsigten.
I den japansk inspirerede have og på terrassen, der løber langs hele facaden ud mod vandet, kan du følge solens gang over sundet. Og får du lyst til at sidde lidt i skyggen, er der også skønt under et af havens gamle egetræer.
Ved selve bredden til sundet har du din egen bro, hvorfra du kan stævne ud på vandene i enten båd eller kajak. Her i vandkanten har du desuden endnu en terrasse. Resten af området er mindst lige så naturskønt - går du ad Bøgevej, ligger skoven fem minutter herfra - et dejligt sted med mange stier, perfekt til lange gå- og løbeture, vil du sætte store sejl, er du kun ti minutters gang fra hele to lystbådshavne.
Alt i alt får du her en fantastisk bolig opført i de bedste materialer og med en udsigt og beliggenhed som er en ren lise for sjælen.