MED DE ÅBNE MARKER PÅ ALLE SIDER OG STADIG KUN 2 MIN. FRA MOTORVEJEN | Henrik Ejby

MED DE ÅBNE MARKER PÅ ALLE SIDER OG STADIG KUN 2 MIN. FRA MOTORVEJEN

Maribo er en central by og en gammel købstad midt på Lolland med over 5.700 indbyggere.

Den er først og fremmest kendt som Domkirkebyen Maribo, med sin majestætiske gamle klosterkirke, Maribo Domkirke, som byens varetegn og samtidig også som digterpræsten Kaj Munks fødeby.

Maribo er dog mere end det - rent faktisk er den ret aktiv by, hvor handelslivet blomstre, der er masser af butikker, smukke bygninger og et stort torv, der ligesom er omdrejningspunktet for hele bykernen.

Visit Danmark beskriver egentlig ret godt, hvad Maribo er for en størrelse, med dette citat:

Den gamle klosterby Maribo ligger i utroligt smukke naturomgivelser ved skov og sø. Besøg domkirken eller hop på turbåden Anemonen og nyd det hele fra vandsiden.

Centralt på Lolland finder du den gamle klosterby Maribo, anlagt i smukke omgivelser med gammel bøgeskov og direkte ned til Maribosøerne, hvor du om sommeren kan opleve det hele fra søsiden med turbåden Anemonen. Byens vartegn er den majestætiske, gamle klosterkirke, Maribo Domkirke, fra 1400-tallet, men også byens fine, hvidkalkede rådhus fra 1819 på bytorvet er værd at lægge vejen forbi. Syd for byens centrum finder du en række ældre bykvarterer med hyggelige små stræder og mange fine huse. I midten af juli genlyder byen af swingende jazz-toner, når den årlige Maribo Jazz Festival finder sted.

Lige nu er der også masser af byggeri igang - der er ved motorvejs af-/tilkørslen ved og blive udstykket erhvervsgrunde, så man er forberedt på alt det der sker, når Fehmern-forbindelsen begynder at tage form.

Knuthenborg Safaripark ligger også lige om hjørnet - så alt hvad man som tilflytter kunne ønske sig - ja det kan vi rent faktisk prale med, at det findes her !.

Ejendommen vi taler om, ligger kun ca. 2 minutters kørsel fra motorvejstilkørslen og ca. 5 minutter fra byens centrum.

Det gode her er, at vi er væk fra alfavej, så her er masser af fred og ro, naturen kommer helt tæt på, skoven kan nyde fra grunden og det hele forenes, med en prydhave, hvor der både er blevet plads til plæne, en lille flisebelagt og lukket gårdhave mellem selve boligen og udhuset, fliseterrasse og overdækket terrasse, hvor solen virkelig kan nydes.

Her er også en dobbelt carport i træ - der er bygget op med udhuset (som er muret i røde sten - som selve boligen) og er med fyrrum og flere mindre rum, som levner plads til alt det, man lige står og skal bruge, når man skal i haven.

Villaen har en ret charmerende arkitektur, der er brugt håndstrøgne sten og sort glaserede tegl på taget og så har den en atmosfære, som man kun finder i ejendommen fra den årgang.

Det naturlige sted og starte er når man parkerer bilen i carporten og går ind i gårdhaven, hvor man træder ind i den klinkebelagte baggang med skabe.

Køkkenet er stort - her er masser af arbejdsplads, spiseafdeling og udgang til sydvendt fliseterrasse - som delvist er overdækket og videre ud til selve haven.

Stuen er vestvendt og lys, her er vindfang/entre, badeværelse med kar og terrazzogulv samt fordelingsgang med åben trappe til 1.salen.

På 1.salen er stor møblerbar repos, 3 gode værelser og et marmorbadeværelse med brus.

En ejendom der burde opfylde de flestes krav og vi vil rigtig gerne have lov til at vise den frem til jer.


 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk