Penthouseejerlejlighed i Vordingborg helårs eller flexbolig. | Henrik Ejby

Penthouseejerlejlighed i Vordingborg helårs eller flexbolig.


Bo i skøn penthouselejlighed ved lystbådehavnen i Vordingborg.. Flexbolig eller helårs.

160 kvm. (heraf 13 kvm. trapperum) + meget stor terrasse hele vejen rundt, privat overdækket parkering og depotrum, 2
badeværelser, spabad, og panorama vandudsigt..
Lejligheden fremstår som ny. Elevator direkte til entre`i lejligheden. Med flexbolig er der ikke bopælspligt.

Denne skønne Penthouse ejerlejlighed er beliggende ved havnefronten i Sydhavnen i Vordingborg.

Beliggende tæt på Skole, indkøb og få km. til Vordingborg centrum.

Ofte ved folk ikke hvad en rigtig penthouse er !. En enerådig lejlighed som tilbyder alle fire hjørner af verden, og ingen naboer. Man har hele etagen for sig selv. En penthouse er den øverste lejlighed, og den dyreste og mest prestigefyldte del af byggeriet. I dette tilfælde er det som et stort parcelhus bygget ovenpå de andre lejligheder. Man slipper bare for at ordne have.

En klar definition er dog, at en klassisk penthouse har visse egenskaber. Der er virkelig plads på øverste etage, et andet særligt kendetegn er panoramavinduer, store terrasser og individuel elevator. Penthouse har ingen fælles vægge med tilstødende lejligheder - det eneste er gulvet - at bo i en penthouse lejlighed er kort sagt en livsstil. Få lejligheder har den høje status som Penthouse - det her er en af dem.


Man fornemmer det straks havgusen, det blanke vand og solen der står direkte ind fra syd - allerede når man kører ind på området og parkerer sin bil på den nummererede overdækkede parkeringsplads under bygningen (der findes ingen lejligheder i stueplan - stueplanet er til bilerne).

Når bilen er parkeret og døren er åbnet ind til trappetårnet - kommer elevatoren til syne. Den speciel nøgle sættes i betjeningspanelet - og knappen til 4.sal bliver aktiv - et tegn på - at også adgangen til penthousen er noget særligt.

Elevatoren stopper - døren går op og ind træder man - direkte i lejligheden - hvor fornemmelsen af lyset kommer en i møde og kun forstærkes af de flotte hvide vægge og lofter der i samspil med ovenlysvinduet - kaster lyset stråler smukt ned.

Den åbne stue og det hvide åbne køkken hænger smukt sammen, alt centreret omkring udsigten - solen går op bag Farø-broen og kaster sine stråler ind og udsigten nydes..

Mængden af vinduer er stor - der er udgange til den 80 kvm. store altan - der går hele vejen rundt - og ligegyldigt hvor man end befinder sig - er udsigten det bærende element - hvad enten det er vandet - broerne - byens tage eller den smukke solnedgang der nydes fra terrassen mod vest, når solen forsvinder under vandoverfladen.

Fordelingsgangen har udgang til trappetårnet - der er 3 store værelser - gæstebadeværelse med brus, opvarmet klinkegulv og vaskesøjle samt separat forældreafdeling med eget badeværelse med spabad, brus, opvarmet klinkegulv og en uhindret mulighed for at nyde solnedgangen mens man ligger i sengen.

Lejligheden fremstår som ny og har kun været brugt meget lidt.

Se vedhæftede indretningsrids og de mange smukke foto`s.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk