Kvalitetsvilla beliggende på blind vej med udsigt til Storstrømmen | Henrik Ejby

Kvalitetsvilla beliggende på blind vej med udsigt til Storstrømmen

Tilbagetrukket fra den lukkede vej ligger ejendommen og knejser med Vintersbølleskoven i baghaven.
Ejendommen kan anvendes både til helårsbeboelse og som flexbolig.

Området omkring Nyråd Florke, som ligger i en lysning i skoven, 300 meter fra vandet, er efterspurgt og villaer her er sjældent udbudt til salg.

Dette er ganske givet fordi, vi her er omgivet af mange spændende ejendomme, men også fordi, der for enden af den lukkede vej er direkte adgang til vandet. Her kan man året rundt tage den daglige svømmetur fra privat bådebro, hvorfra man kan sidde og betragte solnedgangen, mens man nyder synet af både Storstrømsbroen og Farøbroen.

Området, der er utrolig naturskønt og historisk interessant med kløfter og dysser, grænser op til det 120 HA store Petersgårdske skovdistrikt.

Nyråd med sit landsbyagtige præg ligger små 3 km fra Vordingborg og byder på bager, DagliBrugs, børnehave, god beliggende skole med klassetrin op til 6.kl. samt sportshal, boldbaner og ikke at forglemme Hulemosesøen, som er et pragtfuldt sted for lystfiskere.

Der er gang- og cykelsti ind til Vordingborg, hvor der er lystbådehavn og det naturskønne område omkring Gåsetårnet.

Hvis man SKAL væk fra dette smukke område, ligger Sydmotorvejen få minutters kørsel fra ejendommen og halvvejs mellem København og Rødby. I Vordingborg ligger stationen med ½ times drift til og fra København og Nykøbing F./Rødby. Der er busforbindelse mellem Stege og Vordingborg med stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Huset, der er belagt med Manzardtag, har carport med plads til en bil og redskabsrum. Den vedligeholdelsesvenlige grund er desuden anlagt med p-pladser til flere biler.

Der er to terasser, en med udsigt til vandet og en forsænket, hvor man er i læ for evt. vind. Den ene terasse er forsynet med en stor elektrisk markise.

Huset består af stue med åbent køkken, to værelser, badeværelse med brusekabine og bidet, entre og bryggers med vaskemaskine. Stuen med brændeovn og køkken forener sig i en smuk lys samhørighed med udsigten til vandet og Gåbense på Falster som prikken over iet.
Køkkenet er nyligt renoveret med hvide låger og en massiv bordplade lavet af marineeg hentet i skoven ved Pedersværft.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk