Når ro og fred i sommerhuset betyder mere end en tur til stranden | Henrik Ejby

Når ro og fred i sommerhuset betyder mere end en tur til stranden

Området omkring Bjergemarken er en lille hyggelig og lukket enklave.

Her er masser af skov - minimalt af trafik og uden vand og strand.

Området er for dem, der søger noget andet end det traditionelle sommerhusområde, men mere et område hvor man hygger sig og alle kender alle.

Sommerhuset er bygget lidt som et almindelig hus - væggene er i gasbeton, taget er med eternit, ejer har efterisoleret på loftet og bruger det lige så meget i de kolde måneder, som i de varme.

Her er lukket, overdækket og flisebelagt gårdhave - en lukket have der er vestvendt - fliseterrasse med udgang fra stuen og et udhus i baghaven, hvor havetraktoren er parkeret og med plads til alle haveredskaberne.

Områdets placering er faktisk ret fint og praktisk, da afstanden til stationsbyen Vordingborg kun er ca. 5 minutter i bil og motorvejstilkørslen til København nås på ca. 15 minutter og derfra omkring 1 times kørsel til København.

Indgangen til ejendommen er fra den overdækkede gårdhave, hvor man træder direkte ind i det klinkebelagt bryggers - med skabe, bordplads, vaskemaskine og plads til alt overtøjet.

Soveværelset er stort og ligger inde til højre.

Via et trin op er man til venstre inde i det åbne køkken - der ligger ud til fordelingsgangen og i åben forbindelse til den store lyse stue - der rummer plads til både spise- og sofaafdeling og samtidig også her, man går ud til terrassen.

Badeværelset er ikke så stort - men rummer hvad det skal med opvarmet klinkegulv og brusebad.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk