Hyggeligt byhus centralt på Østerbro i Nykøbing F. | Henrik Ejby

Hyggeligt byhus centralt på Østerbro i Nykøbing F.

Med kun 10 minutters gang til byens handelsstrøg og Nykøbing F. station, ligger dette hyggelige byhus godt placeret.
I Nykøbing F. findes masser af butikker, der kan dække de flestes behov for både dagligvarer og shopping.
Der er ligeledes hyggelige caféer og restauranter, hvor man kan nyde en lækker middag eller en god kop kaffe.

Ejendommen er velegnet til det unge par som alternativ til en ejerlejlghed, et forældrekøb eller en single med barn, idet Østre Skole ligger kun 200m derfra.
Det kunne også være en mulighed at investere i ejendommen og leje den ud. Der er mange, der har interesse i at leje disse mindre byhuse.

Ejendommen indeholder møblerbar entré med trappe til 1. sal. Fra entréen kommer man ind i stuen, hvor der er plads til både sofagruppe og spiseafdeling. I åben forbindelse med spiseafdelingen ligger husets køkken, der er hvidt og sort og fra 2003.
Fra køkkenet er der dør til husets hyggelige gårdhave. I stuen er der trægulv og i gang og køkken laminatgulv.

På 1. sal er der møblerbar repos og pænt vinylbadeværelse fra 1984 i grønne og beige nuancer. Der er god skabs- og bordplads samt plads til en lille kommode, hvis man ønsker dette. Skabe og toilet er nyere og hvide. Der er i 2015 isat nyt Velux plastvindue.

Soveværelset er stort og lyst og her er ligeledes isat nyt Dannebrogsvindue i 2015.
Der er indbyggede skabe og plads til både dobbeltseng og kontor, om man vil. Nuværende ejer har valgt at opdele rummet med rumdeler i en voksen- og børneafdeling.
Ønskes et ekstra værelse, er det muligt at sætte en skillevæg op i soveværelset og man vil have to fornuftige værelser, begge med godt lys.

Ejendommen opvarmes billigt med fjernvarme, sælger har et årligt forbrug på kr. ca. 6.000,.

Til ejendommen hører et isoleret udhus på 12 kvm. Her er mulighed for at have vaskemaskine og tørretumbler og der er både bordplads og skabe.
Mellem hus og udhus er der overdækket, så der kan stilles fx grill, cykler eller man kan lave en hyggekrog, hvor man kan nyde morgen- og formiddagssolen.

Den øvrige have er sydvendt, belagt med fliser og lukket hele vejen rundt. Den er derfor helt ugenert og der er læ stort set altid. Det betyder, at den kan benyttes fra tidligt forår til sent efterår, idet der altid er lidt varmere end uden for murene.

Et charmerende og hyggeligt hus med god atmosfære.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk