Spændende ejendom med direkte udsigt til Anlægget og Grønsund | Henrik Ejby

Spændende ejendom med direkte udsigt til Anlægget og Grønsund

Lige udenfor det naturskønne område Anlægget i Stubbekøbing, ligger denne skønne ejendom med direkte udsigt til Grønsund. Anlægget er kendt for dets unikke beliggenhed i bakket terræn med skrænter lige ned til Grønsund.

Her er der rig mulighed for at nyde naturen på de smukke stier, der bugter sig mellem de høje træer eller måske gøre brug af en af de små udsigtspladser med bænke, hvor man herfra kan nyde solnedgangen ud over Grønsund mod Farøbroen. Anlægget har, udover den lille bro og 3 små søer, også en fin legeplads, der er bygget i materialer med respekt for naturen, hvor børnene har mulighed for at boltre sig.

Ejendommen på Gammel landevej har en unik beliggenhed med mange spændende detaljer. De forskudte plan med den åbne trappe skaber rammerne for en hel speciel oplevelse.

Ejendommen har været gennem en arkitekttegnet total forvandling.

Hele husets stueetage og kælder har gulvvarme.

Husets hjerterum er det store åbne samtalekøkken, der er indrettet med en stor spiseplads og en brændeovn til hyggestunderne. Køkkenet der består af køkkenborde og vaskeø er opført i hvid højglans med sort granitbordplade.

Det lyse rum grundet de mange vinduer er herudover indrettet med glasindfattede døre der giver adgang til 3 meget forskellige terrasser. Den østvendte morgen-terrasse hvor morgen kaffe kan nydes i næsten hvilket som helst vejr da den er overdækket. Den Nordvendte terrasse hvor eftermiddags og aftensolen kan nydes med udsigten udover Anlægget og Grønsund. Eller frokosten kan nydes på den sydvendte aflukkede terrasse der er udstyret med en brostensmuret ovn. Brostenene som stammer fra Stevns Kirke ses ligeså gennemgående i opbygningen af den etageopdelte have.

Fra køkkenet er der en lang fordelingsgang, her er der adgang til stort badeværelse der er indrettet med spa, bruseniche og toilet. Badeværelset er ligesom køkkenet opført i hvidt interiør og sort granitplade. Bruseniche og gulve er udført med forskellige størrelser granitflader. Fortsat ned ad gangen findes der to store værelser med skabe og sluttelig for enden ses der et stort værelse, der i øjeblikket anvendes som aktivitets og danserum, hvorfra der også mulighed for udgang til haven.

I den modsatte ende af huset findes den store smukke stue hvorfra udsigten ud over Anlægget og Grønsund kan nydes ud af de to meget store vinduer i gavlen. Der er ligeledes, udover de 2 stuevinduer der vender ud mod terrassen, 2 ovenlysvinduer i loftet der går til kip. Stuen er som resten af huset i stueetagen og 1 salen indrettet med lyse trægulve.

I forbindelse med stue og køkken er der en mellemgang, hvor der her er adgang til et rummeligt kontor. I mellemgangen ses endnu en udgang ligesom der fra mellemgangen via trappen gives adgang ned til kælderen.

I kælderen findes husets tredje toilet som består af en lille bruseniche, skab og toilet. Kælderen rummer, udover en lille gang med opbevaringsplads, et rum der benyttes som træningsrum samt et stort og rummeligt bryggers der er indrettet med elementer i højglans og grå bordplader. Der ses masser af skabsplads, vaskemaskine, tørretumbler samt køleskab med frys og skabsfryser. Alle rummene i kælderen er indrettet med spot i loftet og gulvene består af klinker.

Til ejendommen er der nedkørsel til en dobbeltgarage, som også er indrettet som gildesal med brændeovn og gulvvarme. Man kan gå fra garage ind i huset via bryggers i kælderen.

Første salen er indrettet med stort åbent soveværelse med en stor skabsvæg. Der er loft til kip og lysindfaldet kommer fra 2 ovenlys vinduer samt et vindue i gavlen.

En rigtig spændende villa med en unik beliggenhed til familien, der kræver meget plads, og ønsker at bo i et attraktivt område i Stubbekøbing.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk