Skoven kan ses og høres og byens midten ligger for enden af vejen | Henrik Ejby

Skoven kan ses og høres og byens midten ligger for enden af vejen

Goldschmidtsvej er en vej midt i byen - sansynligvis opkaldt efter den kendte Meîr Aron Goldschmidt - en dansk-jødisk forfatter satiriker og politisk iagttager, født i 1819 i Vordingborg.

Vejen er en sidegade til Algade (byens hovedgade) og kendetegnet for vejene i dette kvarter er nærheden til det meste og så samtidig med Kirkeskoven i baghaven.

Uddannelsesmulighederne er gode - der almindelige folkeskoler - handels- og almindelig gymsium (ZBC - Zealand Business College), Rudolfs Steiner skole samt et lærer- og pædagog semimarium.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster.

Lidt historie: Vordingborg har indenfor ringen af godser ca. 11.700 indbyggere og 17.600 indbyggere med satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling i Vordingborg.

Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk-botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Allerede når man kommer ind ad havelågen ser man den store hyggelige have, der ligger et niveau nede, og har forskellige frugttræer. Haven er skærmet til naboer med bøgehæk og har 2 store solrige terrasser og urtehave.

Ud mod vejen ligger carporten, aflukket cykelskur og et stort redskabsskur - bygget i træ.

Fra hoveddøren bliver man budt velkommen i en lys entré og fordelingsgang med trappe til underetagen samt døre til husets hjerterum; køkken/allrum med store ovenlysvinduer, hvor solen kastes ind hele dagen og vestvendt dobbeltdør med fantastisk blik over den hyggelige have.

Køkken/allrum har moderne hvide skuffeelementer af mærket BO-FORM - alt i hårde hvidevarer og åben forbindelse til opholdsstuen med brændeovn, stort vinduesparti og dobbeltdør ud til en nybeklædt træterrasse.

Badeværelset er lyst indrettet med hvidt klinkegulv, hvide vægge, badekar og brus.

Underetagen på 72 m2 har god lofthøjde og alle rum har store vinduespartier som i overetagen . og etagen indeholder desuden en stor fordelingsgang med udgang til haven via en dejlig udestue. Her ligger også et godt fyr-/vaskerum med klinkegulv og plads til at tørre tøj. 1 værelse og yderligere 2 gode og meget anvendelige rum.

Alle opholdsrum har gulve i asketræ og store hvidsprossede vinduespartier.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk