Stor funkisvilla med atmosfære og en udsigt man bliver bjergtaget af | Henrik Ejby

Stor funkisvilla med atmosfære og en udsigt man bliver bjergtaget af

Davrehøj er en helt særlig ejendom og indbegrebet af funkis-stilen, med alle dens dyder og fortræffeligheder.

Ejendommen ligger placeret på grunden, så det bærende element er udsigten og som ganske enkelt - tager pusten fra de fleste.

Grunden er på hele 2.350 kvadratmeter. Haven er lukket, der er altid til og finde en skyggeplads, nem at holde med flotte gamle træer og buske og en udsigt over marker ned til Noret på den ene side og den igen de åbne marker og her er vandet Grønsund - og selve Stege by kan man også se.

Her er også en muret garage med et tilhørende udhus, overdækning til brænde og en voliere, der passer til de fleste mindre kæledyr.

Ejendommen kan erhverves som helårsbolig eller som fritidshus efter flexbolig-ordningen.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden - vent til I oplever den storslåede natur. Møn ligger ud for Sydjællands østkyst. Mod nord skiller Ulvsund Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande - og som nævnt ligger den nærmeste 2 km herfra.

Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn - Nyord, med et certifikat af højeste karat.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område. UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.

Det smukke ydre i ejendommen går igen i det indvendige og giver en særlig følelse, når man træder ind af døren.

I facaden ud mod Grønsundvej ligger hoveddøren, hvor man træder ind i et vindfang, som også har funktionen af en smuk garderobe og blik gennem glasdøren, op af de tre trin, til det møblerbare foyer, hvor flammerne i den åben pejs svajer smukt.

Fra foyeren er der er 2 trapper til 1.salen og et helt fantastisk lysindfald, fra de 3 høje og aflange vinduer, hvor solen kaster sine stråler ind og giver det hele endnu mere kant.

I stueplanet er der også stort kontor, skabsgang som forgrener sig ud til gæstetoilettet, hvor det oprindelige terrazzogulv giver stil til rummet, her er to stuer en suite med dels smukt buet og lidt hævet lounge afdeling, hvor haven kan nydes i fulde drag, der er udgang til verandaen og herfra videre udgang til terrasse med trin ned til haven og den smukkeste udsigt, ud over det hele.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuerne, her er brændeovn og baggang, med udgang til en mindre lukket gårdhave og nedgang til den højloftede og meget anvendelige underetage.

På 1. sal er der stor møblerbar repos med den smukkeste udsigt over øen og vandet. De tre værelser er store, smukke rum, hvor det ene har udgang til smuk buet altan, det andet med udgang til en anden stor altan og adgang til badeværelse med kar. Desuden mindre værelse, som oprindeligt var 2 værelser.

På denne etage er der også etableret endnu et badeværelse med brus, gulvvarme og opsat vaskemaskine.

Underetagen er alt, hvad man kan drømme om ved at have et stort hus. Ud over fyrrummet med det store pillefyr er der disponible rum til alt, hvad man har lyst til. Vinkælder, billardrum & sauna (dog skal køber bemærke, at selve varme-enheden skal udskiftes). Man kunne også sagtens indrette til andre formål som keramikværksted o.s.v., da der både er god loftshøjde og lyst.


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk