VILLA CENTRALT I VORDINGBORGS HJERTE | Henrik Ejby

VILLA CENTRALT I VORDINGBORGS HJERTE

Denne villa er beliggende på Grundtvigs Alle 6, stort set midt i Vordingborg by. Byen har et aktivt handelsliv med et bredt udvalg af butikker, indkøbsmuligheder, skole til 10. Klasse, gymnasium, videregående uddannelser mm. i en radius af 500 meter.

Sætter du pris på naturen, er byen uden tvivl den rette for dig, da der er rig mulighed for at nyde skovene omkring byen - eller stranden få kilometer væk. Og med kun få minutters kørsel til motorvejen, kan du også hurtigt komme til de nærliggende større byer.

Huset er på i alt 119 kvm bolig og et grundareal på 443.

I forhold til ejendommens byggemæssige stand, henvises til den udarbejdede tilstandsrapport, eleftersynsrapport & energimærke.

Villaen er i to plan. I stueetagen fordelt med en entre, lille fordelingsgang med adgang til 1. salen, stort åbent spisekøkken/alrum samt 2 gode lyse stuer.

1. salen rummer udover en repos 3 værelser, badeværelse også en terrasse. I kælderen er der tre disponible mindre rum, der alle trænger til en kærlig hånd.

Hele ejendommen har et flot lysindfald og er lys og venlig.

Haven er lukket og anlagt med plæne. Den er nem og holde og der er muligheder for at udvide med en terrasse eller solkrog, hvor man kan nyde de forhåbentlig dejlige sommeraftener ude.

Søger du et hus i Vordingborg by, hvor det er muligt, at sætte dit eget personlige præg på den indvendige og udvendige del, kan dette være huset for dig.

Er du interesseret og ønsker en fremvisning, kontakt os direkte på telefon 71994760


Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk