Håndværkertilbud med grund lige under 2 hektar og andel i sø | Henrik Ejby

Håndværkertilbud med grund lige under 2 hektar og andel i sø

I landlige omgivelser - ikke så langt fra hovedvejen og lidt længere fra motorvejen - ligger en lille vej der hedder Hastrupvej.

Den fører en op forbi det flotte gamle Beldringe Gods fra 1561 - den smukke gamle Beldringe Kirke - de flotte skov og enten kan man køre videre til Ugledige eller Præstø.

På denne vej ligger også nr. 10 - som er den ejendom der sælges.

Der er tale om et udpræget håndværkertilbud - hvor rigtig meget er gjort - men endnu mere mangler og blive færdiggjort og appellerer i den grad til gør det selv manden - da man skal være forberedt på, at skulle bruge mange timer og penge endnu.

Selve grunden er ret stor - der er lige under 20.000 kvadratmeter - det meste er udlagt som natur - hvor man f.eks også kunne anlægge en fold - der et lille skovbælte og så har man en mindre del af søen ind mod naboen.

På grunden er der også et lille stykke med plæne - her er en del frugttræer - lidt gårdsplads og 2 indkørsler - så her er også rigeligt plads til både flere biler, campingvogn o.s.v.

Bygningssættet består af selve boligen - der via en mellembygning er forbundet med staldbygning.

I staldbygningen er der bl.a. 5 hestebokse - noget værkstedsrum og et fyrrum - hvor pillefyret står og varme ejendommen op.

I selve boligen er der en klinkebelagt baggang - hvor der også er plads til vaskemaskine og tørretumbler - et flisebadeværelse med brus - et lille rum hvor der var påtænkt og indrette gæstetoilet - et større rum hvor tanken var og indrettet badeværelse - et stort køkken/alrum med udgang til forhaven, en lys stue og en mellemgang med spindeltrappe op til 1.salen.

På 1.salen er der også en hel del plads og i den ene ende - indrettet et soveværelse.

I den øvrige del er p.t. et repos-rum og udgang til yderligere stort loft - hvor der er alle muligheder for at indrette masse andre spændende ting.

Da vi er af den opfattelse at det kan skabe mere forvirring med indendørsbilleder har vi valgt og undlade disse og i stedet for opfordre de interesserede køber til selv og komme ned og se hvad der skal gøres.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk