Begejstringen bliver endnu større - når man oplever ejendommen mod syd | Henrik Ejby

Begejstringen bliver endnu større - når man oplever ejendommen mod syd

I en af Nyråds mange hyggelige kvarterer ligger Hjortevænget - vejen er lukket og stikvejene ligeså - og alt dette skaber en vis form for fred og minimalt af trafik.

Selve forhaven er smukt anlagt med flisebelagte stier - bede med granitskærver - en dobbelt carport med plads til begge biler og 2 nedgange til baghaven.

Bagerst i haven er der bygget et stort kombineret redskabsrum og brændeskur - ligesom der også er låge i hækken ud til Bakkebølle-stien.

Haven er lukket - oprindeligt anlagt af en havearkitekt , som både ses og mærkes - når man færdes i haven - hvor der ligesom er skabt et helt særligt miljø og man er i den grad ugenert. På bagsiden af hækken løber Bakkebølle-stien, som er den, der gør, at man kan tage turen videre langs vandet og skoven, for til sidst at ende inde ved Lystbådehavnen i selve Vordingborg by. Den anden siden af stien fører op til skolen, sportshallen og fodboldbanen - så man er stort set fritaget for trafik.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift i mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, DagliBrugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

Entreen er det først man kommer ind i - her er opvarmet klinkegulv - adgang til gæstetoilet - og videre ind til fordelingsgang i værelsesafdelingen.

Her er 3 store værelser og et lyst flisebadeværelse med gulvvarme.

Lige fremme ligger stuen - den er i vinkel - har spindeltrappe ned til underetagen og endvidere skydedørsparti ud til stor ugenert terrasse - hvor de høje træer fra haven også kaster sine skygger ind over.

Baggangen er også bryggers og med direkte adgang til stort åbent spisekøkken i forbindelse med stuen.

I den tørre og højloftede kælder er stort aktivitetsrum med brændeovn og udgang til terrasse.

Her er 4 gode disponible rum - brusebadeværelse - vaskerum og fyrrum/værksted - hvor pillefyret er installeret og med udgang til haven.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk