Rummelig villa i roligt kvarter | Henrik Ejby

Rummelig villa i roligt kvarter

I et af Nyråds skønne boligkvarterer ligger Hjortevænget - vejen er lukket og stikvejene ligeså - og alt dette skaber en vis form for fred og minimalt af trafik.

Nyråd ligger samtidig få minutters kørsel fra Sydmotorvejen med kun 1 times kørsel til København.

Der er ca 3 km til Vordingborg hvor der flere gange i timen er direkte togforbindelse til København. Nyråd byder på næsten alt hvad du har brug for i dagligdagen, så som dagligvareforretning, bager, daginstitution, skole samt sportsfaciliteter. Der er skøn natur - skov og vand og desuden cykelsti mod Vordingborg.

Villaen ligger på en skrånende grund, der giver en fuld udnyttelse af husets 2 plan. Fra øvre etage har villaen en skøn udsigt mod skoven.Med hensyn til villaens indretning henvises til plantegningerne.

Her dog lidt supplement:

Den øvre etage er indrettet med åben trappe mod nedre etage. Dejlig stue med stort lysindfald og flere udgange til stor sydvendt terrasse. Køkkenet er lyst og venligt med et væld af skabe, stort køkkenbord og diverse hvidevarer. Fra køkkenet er der direkte adgang til overdækket terrasse samt til bryggers med vaskemaskine, tøretumbler, vask og loftrum. På øvre etage er der 2 pæne store værelser samt soveværelse, alle med indbyggede skabe med skydelåger. Badeværelset er indrettet med vask/skabsarrangement, håndklædetørrer, gulvvarme, spabad og bruseniche.

Fra den nedre etage er der direkte adgang til skøn have samt overdækket terrasse. Den nedre etage giver rig mulighed for en teenageafdeling, yderligere værelser eller andre udfoldelser. Der er et stort værelse med egen entre og toilet, et stort disponibelt åbent rum i forbindelse med trappen til øvre etage, hvor anvendelsesmulighederne er store, ligesom det nemt kan ændres til endnu et lukket værelse. Herudover er der en stor Gildesal med bar. I den nedre etage findes desuden toilet/badeværelse med bruseafsnit og sauna.

Villaen har en ca. 48 kvm. stor garage med vippeport, hvor der ligeledes er rig mulighed for et godt værksted.

Villaen er moderniseret i 1999 med bl.a. gulvvarme i stue og køkken på øvre etage, nye gulve, nyt tag, nye lofter, nye vinduespartier, yderligere isolering, lyse fyldningsdøre m.v. Nyt naturgasfyr blev installeret i 2015.

Villaen fremstår derfor i en rigtig god stand - inde og såvel som ude.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk