Unik murermestervilla nær sø og skov

Hjortholmsvej 4 er en unik murermestervilla med en funktionel indretning, der ligger bare 1 minuts gang fra sø og skov.

Her på adressen kan den store familie boltre sig på over 200 kvadratmeter, hvor køkkenet, alrummet og især stuen samler alle i hverdagen.
Desuden kan man nyde godt af det lave varmeforbrug, som er på kun knapt 11.000 årligt for denne store villa.

I Nyråd findes skole, SFO og sportshal og desuden bager og Dagligbrugs.
Der er kort afstand til motorvejen og til Vordingborg, hvor toget kører til København ca. hver halve time.


I stuen nedenunder, giver de store vinduespartier mod syd og vest en dejlig åben og lys atmosfære med udsigt til haven og skoven som baggrund.
Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet og køkkenet, der har en kombineret kogeø og disk, der kombinerer madlavning med familieliv. Køkkenet har selvfølgelig alle faciliteter - også amerikanerkøleskab. Der er direkte udgang til den overdækkende del af terrassen, så middagen nemt kan rykkes ud uanset vejrliget.

De tre værelser ligger lige ved køkkenet, så man kan være tæt på børnene, selvom de hygger for sig selv. Soveværelset har walk-through closet og eget badeværelse med jacuzzi. Husets andet badeværelse ligger ligeledes i stueetagen, så alle kan komme til om morgenen.

Hele stueetagen har selvfølgelig gulvvarme.

På første sal finder man et stort værelse, som eksempelvis kan bruges som teenageværelse, for her er direkte adgang via entreen.
Heroppe er også et stort alrum/aftenstue med en spændende indretning og udsigt mod syd og øst. Stuen kan nemt inddeles i flere værelser, hvis det ønskes. Førstesalen kunne også være oplagt som hjemmekontor eller liberalt erhverv.

Fra første sal ses den fine arkitekttegnede have, hvor der er mange små hyggekroge, uanset om man vil nyde sol eller skygge. Det store fliseareal rundt om huset tillige med havens indretning gør den let at holde, så der er tid til masser af afslapning.

Til ejendommen hører en dobbelt carport og to skure, hvor man får et grovkøkken og god plads til opbevaring.

Hvis hyggen skal rykkes uden for matriklen, er her både skov, sø, strand og hele områdets kuperede istidslandskab til rådighed inden for gåafstand, via stisystemer.