0 | Henrik Ejby
Bogø - Superlækkert fritidshus -112 kvm.+ 54 kvm. carport og kombi/annex.

Ca. 1 times kørsel fra København - på den smukke Bogø - utrolig charmerende og yderst velbeliggende fritidshus fra 2007 - 112 kvm. veldisponerede kvm samt tilhørende fritliggende kombibygning med carport samt værksted og lille Annex - fuldt isoleret.

Huset er beliggende på 805 kvm. stor grund udlagt med plæne og pryd, stor træterrasse med udgang fra beboelsen samt flisebelagt indkørsel/gårdsplads og carport.

Alt er utrolig velholdt - ude som inde - og så sælges huset delvist møbleret - lige til at flytte ind i. (- enkelte stk. møbler ,personlige effekter og smånips - spørg mægler.)

Huset er indrettet som vist på det medfølgende indretningsrids og kan suppleres således:

Hyggelig entre hvorfra der er adgang til gæstebadeværelse med bruseniche. Baggang/brygges med bord/vask og skabe samt vaskemaskine. 2 gode store værelser, forældresoveværelse med udagng til den store terrasse og med direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche.
Den store kombinerede stue med brændeovn og i åben forbindelse til det funktionelle og smukke køkken med alt i hvidevarer og med et væld af skabe og god afsætningsplads.

Fibernetstilslutning mulig, ligger i vej.

Et hus der er vanskeligt at beskrive - skal ses og opleves.

Bogø - et pragtfuldt sted. Vil du vide mere om hvad der rør sig på Bogø - Så gå ind på Bogø Portalen.

Ring til mægler for aftale om besigtigelse.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk