De sortglasserede tegl og hvide facader - sætter det hele lidt mere i perspektiv | Henrik Ejby

De sortglasserede tegl og hvide facader - sætter det hele lidt mere i perspektiv

Fornemmelse af og bo i en stor villa - hvor grunden også er stor og med afstand til naboerne - får en til at slappe helt af.

Villaen ligger en på en hjørnegrund med masser af plæne, høje gamle træer og blomster. Der er en hyggelig lille nedkørsel til gårdspladsen - en lukket fliseterrasse (som minder om en gårdhave) og en udbygning med toilet.

Den ene del af udbygningen er gravet ud, med henblik på at indrette stort hobbyrum - dette arbejde er dog ikke færdiggjort - så køber har alle muligheder for at indrette rummet til lige netop det formål man ønsker.

Området hvor villaen ligger hedder Neder Vindinge og er en satelitby til selve Vordingborg.

Neder Vindinge rummer alt hvad med rette må kunne forvente i hverdagen. Her er ca. 300 meter til Fakta - skole, SFO og børnehaven ligger ca. 800 meter væk. Der er stiforbindelse ind til Vordingborg - som på cykel tager ca. 15 minutter at køre til og i ca. 5 minutter i bil.

Bus- og togstationen ligger i starten af byen - hvor der er mere end timedrift til København.

I forlængelse af togstationen ligger byens mange indkøbsmuligheder.

Ejendommen blev af nuværende ejer købt for ca. 10 år siden og i den forbindelse (mere eller mindre revet ned) og bygget op på ny - til det som vi ser i dag.

Som en ekstra bonus er der gulvvarme i både stueetagen og på 1.salen.

Indgangen til villaen foregår fra gårdhaven og det første der møder en - en stor entre med trappe til 1.salen og åbent hele vejen op til reposen.

Inde til venstre ligger badeværelset - det er lyst - her nedmuret badekar og muret bruseniche.

Inde til højre ligger grovkøkken og vaskerum samt et værelse - der p.t. benyttes som kontor.

Lige fremme kommer det lyse åbne køkken - her er alt i hvidevarer og samtidig i en åben forbindelse - der smukt og elegant forbinder køkken - spisestue og dagligstuen sammen og med dør ud til såvel forhaven som terrassen - kan solen rigtig nydes.

For enden ad trappe til 1.salen ligger det store repos - rent faktisk er det så stort - at det p.t. fungerer som fællesrum for børnene.

Her er 3 store værelser og desuden et brusebadeværelse.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk