Storstrømmen, broen og Falster lige fremme & en bolig ud over det sædvanlige | Henrik Ejby

Storstrømmen, broen og Falster lige fremme & en bolig ud over det sædvanlige

Som en af de sidste ejendomme på Kastaniegårdsvej - ligger ejendommen inde til højre - hvor indkørslen med plads til flere biler byder velkommen.

Lige fremme ligger ejendommen og det første der møder en, er den overdækkede terrasse, der ligger i gavlen og længere fremme til højre er der gårdhavemiljø.

Haven er et kapitel for sig, der er masser pryd, plæne og høje gamle træer, som sender skygger ind i haven, ligesom det fritliggende gæsteannex, giver god mening og stemning, når familien eller de store børn, skal overnatte.

Med undtagelse af badeværelset og det ene værelse - er der fra alle rum udsigt til vandet.


Her er tale om et sommerhus, et fristed, der på alle måder taler for luksus, med en skøn udsigt fra, især køkken, stue og den fine træterrasse, der er omgivet af husmur på de tre af siderne, så man sidder godt i læ og ugeneret.

Lige så snart hoveddøren åbnes, fornemmes en særlig ro, velvidende, at man snart står i et kæmpe stort køkken/alrum, hvor den kan få fuld skrue med madlavningen med masser af albueplads, imens udsigten til den store træterrasse, havet og Farø-broerne kan nydes i fuldt flor.

Sommerhuset byder endvidere på 3 værelser, en dejlig vinterhave, et badeværelse med brus, klinker og gulvvarme.

En stor stue med brændeovn, stort vinduesparti, selvfølgelig med nye lav energiruder fra den omfattende renovering, der blev foretaget i årene fra 2008 til 2010. Dette omfatter, udover de nævnte vinduer, også gældende for dørene, helt nyinstalleret el-anlæg IHC. Udgravning af køkken/alrum, soveværelse samt vinterhave, der alle er isoleret efter gældende forskrifter. Soveværelset på 28 m2 er ikke registreret BBR endnu, men dette er under udarbejdelse.

Billederne af dette ubeskrivelige sommerhus/fristed, taler sit tydelige sprog, men virkeligheden er bedre…

Der er langt imellem sommerhuse, der som dette udbydes til salg!

Skal opleves af rette køber.


Til sidst lidt om Bakkebølle`s historie, hentet fra en artikel af Ulrik Jensen: Både øst og vest for Bakkebølle by går skoven endnu helt ud til Storstrømmen. Men her er skoven væk og stranden fri. Det var noget af det første, mændene i Bakkebølle i Sydsjælland udrettede, efter at de havde frikøbt byens 16 gårde og 27 huse af ryttergodset Lilliendahl. Købet skete ved auktion i København 25. november 1795. De seksten gårde eksisterer endnu og på dem sidder i vid udstrækning efterkommere af bønderne fra 1795. De fleste familier i Bakkebølle kan føre slægten endnu længere tilbage til 1400-1500-årene. Bakkebølle er et stykke dansk landsby- og bondehistorie, som er enestående grundigt beskrevet. Det skyldes først og fremmest, at historikeren, dr. phil. Holger Munk, kom herfra. Hans doktorafhandling fortalte om de sjællandske ryttergodser, og han var i øvrigt sin tids første og eneste dr. phil uden akademisk baggrund.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk