Gulstensvilla med 1.sal i lukket have - på lukket og rolig vej | Henrik Ejby

Gulstensvilla med 1.sal i lukket have - på lukket og rolig vej

Kvarteret omkring Kernevej er roligt - vejene er lukkede og ideelt sted - også hvis man er børnefamilie.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - Fakta har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Villaen ligger for enden af den lukkede vej - der er indkørsel ned til gammel carport og redskabsrum - haven er lukket og nem og holde og den høje randbeplantning og træer der omkranser grunden - kaster lige så hyggeligt deres skygger ned over plænen.

Villaen sælges af dødsbo og man skal som køber være opmærksom på, at haven skal trimmes og der skal investeres tid og penge invendigt også.

På langsiden hvor indkørslen ligger - er der både bryggersdør og hoveddør.

Bag hoveddøren ligger et lille vindfang - der fører en videre ind til en møblerbar fordelingsgang - som forgrener sig ud til de øvrige rum i stueetagen.

Her flisegæstebadeværelse, 2 værelser, klinkebelagt bryggers/baggang, køkkenrum med spiseplads, flisebadeværelse med kar, stor stue med udgang til terrassen samt værelse med trappe til 1.salen (villaen er efter sigende født som 1 plansvilla og efterfølgende ombygget med 1.salen).

På 1.salen er stor åben stue med fransk altan samt soveværelse - ligeledes med fransk altan.Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk