Arkitekttegnet liebhaverejendom i 1.række til Ulvshale Strand - også som Flexbolig | Henrik Ejby

Arkitekttegnet liebhaverejendom i 1.række til Ulvshale Strand - også som Flexbolig

I første række til Møns fineste strand, Ulvshale Strand, ligger denne helt enestående og arkitekttegnede liebhaverejendom med charme, personlighed og god plads.

Fra den filtsede ejendom i forskudte plan har du en storslået udsigt over Østersøen og til den perlerække af naturområder, der omgiver Ulvshale Strand, seks kilometer fra Stege.

Med de seks store dobbeltdøre mod havet på klem kan du høre bølgerne skvulpe mod stranden.

Fra terrassen på det øverste plan, kan du nyde morgenkaffen med havudsigt til dér, hvor horisonten fødes, og solen stiger op af Østersøen.

Senere kan du slentre langs den kilometerlange sandstrand og videre rundt på Ulvshale.

Den smukke ø byder på en usædvanlig oplevelsesrigdom med et væld af sjældne naturoplevelser, samlet på et lille område med blandt
andet gammel artsrig skov, hede med enebærkrat, fuglerige strandenge og lyngområder.

Ejendommen er opført i 1977 og tegnet af sønnen til den oprindelige ejer, der med de bedste materialer har skabt en helt særlig drømmebolig ved vandet, så der er i den grad tale om et unika.

Rent faktisk er der her tale om en helårsbolig, som med sin mulighed for flexbolig-status favner både dem, der ønsker ejendommen som sin primære bolig, men så sandelig også dem, der udelukkende ønsker en sommerresidens.

Boligen i en virkelig god stand, så du kan komme her året rundt - og for eksempel tilberede julestegen i det store køkken/alrum med klinkegulv. Herfra er der flere udgange til terrasser og haven, en lys og venlig stue - også med egen dør til haven, et meget stort værelse, som p.t. bruges til billardrum, og en lys entre, hvor der - ligesom i køkken/alrummet - er trin op til det forskudte plan, som er opdelt i to separate afdelinger.

I den ene er der fra reposen adgang til to gode soveværelser - som begge har dobbeltdøre direkte til den hævede terrasse og dermed en helt enestående og uhindret udsigt over vandet - samt stort brusebadeværelse og separat toilet. I denne afdeling er der også adgang til et installationsrum med det bare to år gamle luft til vand-varmeanlæg.

Den anden afdeling, hvortil man kommer fra entréen, er meget lig den første med brusebadeværelse, separat toilet, og endnu to store soveværelser, der som de øvrige to har dobbeltdøre til udsigtsterrassen med den samme bjergtagende panoramaudsigt over vandet.

Under samme tag i husets anden fløj er der yderligere et godt gæsteværelse og et redskabsrum, som har separate indgange via den store, sydvendte fliseterrasse.

Den 3287 kvadratmeter store grund byder på en fint afskærmet og solrig have med smuk naturbeplantning, gamle frugttræer med æbler, blommer og kirsebær, velplacerede og hyggelige terrasser, samt åbne vidder, som om foråret er dækket af påskeliljer og skaber distance til naboerne, så privatsfæren er total.

Områdets mange natur- og kulturoplevelser inkluderer også lystbådehavnen i Stege, golfbanen omkring Stege Nor og ikke at forglemme Liselund med lystslot og park samt naturligvis Møns Klint. Nyord, der er landfast med Møn ved spidsen af Ulvshale, er også en lokal perle med dens langstrakte enge, bilfri landsby og fiskere, der sælger friske fangster på kajen. Både Møn og Nyord byder på kreativ og kunstnerisk kant med mange gallerier, kunsthåndværkerbutikker samt et godt café- og restaurationsliv. Begge er også blandt de få steder i Danmark, hvor stjernerne på nattehimlen kan ses, så de har fået den internationale certificering som Dark Sky Park område.

Kort fortalt: Enestående liebhaverejendom i første række til Ulvshale Strand og store naturoplevelser.

 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk