Udpræget liebhaveri med fantastisk have på en af Nyråds bedste adresser - udsigt over kløften, skoven og vandet i det fjerne

Nyd morgenmaden sammen med en smuk og fuldstændig uhindret udsigt over det flotte, kuperede landskab, der omgiver Nyråd. Den oplevelse kan du få hver eneste dag med denne imponerende liebhavervilla. Den byder på 254 virkeligt flotte og lyse kvadratmeter samt en utroligt spændende delvist orientalsk inspireret have med karpebassin, smukke kinesiske lamper, et lille vandløb og ikke mindst flere solrige terrasser og udendørs spabad.

Indenfor åbenbarer sig en virkelig venlig og åben bolig med uovertruffet lysindfald overalt. Villaen ligger endvidere højt i terrænet, hvilket også sørger for masser af lys i begge plan.

Husets hjerte er stueplanets spændende stue med pejs og flere skønne kroge med store vinduespartier mod syd og øst. Herudover byder stueplanet på et dejligt åbent alrumskøkken samt to soveværelser og et badeværelse. Underetagen kan indrettes som den perfekte ungdomsafdeling med to gode værelser samt et bryggers/tekøkken og et badeværelse.

Fra stuen og alrummet kan du gå direkte ud på husets store og delvist overdækkede soldæk, hvor du kan nyde udsigten over den helt fantastiske have med en kølig drink i hånden. Går du ned af trappen og ned ad den lille havesti, kommer du forbi smukke stensatte blomsterbede og bassinet med japanske koikarper. Det eneste du hører, er en meditativ rislen fra vandløbets lille vandfald.

Ejendommen ligger på Kløften 19, hvilket er en af Nyråds bedste adresser. Udover at være tæt på smuk natur, er der heller ikke langt til badestrand, skole og børnehave, og vil du til Vordingborg, tager det blot fem minutter i bil. Nyråd ligger desuden blot en times kørsel fra København.

Her er tale om en villa i absolut særklasse, hvad angår beliggenhed, rummelighed, lys og den indtagende udsigt. Ring og bestil en fremvisning.