Udsigt over området, skoven og med glimt af marker & kløften | Henrik Ejby

Udsigt over området, skoven og med glimt af marker & kløften

Om du nyder morgenkaffen inde eller ude er det sammen med en smukke udsigt over det flotte, kuperede landskab, der omgiver Nyråd.

Ejendommen ligger højt på den skrånende grund, der er i forskudte niveauer.

Indkørsel er lidt stejl og flisebelagt - der er også flisebelagt gårdhave og flere terrasser, haven er overkommelig, her er frugttræer og plæne, og hvis der skal spilles fodbold, eller hvis børnene skal udforske skoven, så er Kløften det oplagte valg. Kløften som også er det sted, der samler børn og barnlige sjæle, når vinterens sne skal nydes på ski eller kælk.

For enden af indkørslen ligger den kombinerede garage og udhus med automatisk port.

Vejen og området er roligt, man er fri for en masse trafik og den for området kendte stiforbindelse til Vordingborg By - Bakkebøllestien - nåes indenfor ca. 10 minutter på gå-ben.

Indenfor åbenbarer sig en virkelig venlig og åben bolig med uovertruffet lysindfald overalt. Villaen ligger endvidere højt i terrænet, hvilket også sørger for masser af lys i begge plan.

Husets hjerte er stueplanets meget store stue med brændeovn og flere skønne kroge med store vinduespartier mod syd, udgang til lukket og helt ugenert fliseterrasse og nedgang til den ene underetage, hvor et meget stort og højloftet rum møder en - hvor der også her er en masse vinduer og dør ud til en af de mange ugenerte fliseterrasser. Her er også depotrum samt gæstetoilet med opvarmet klinkegulv.

Herudover byder stueplanet på et dejligt lyst køkken, stort og rummeligt bryggers/baggang, seperat voksenafdeling med stort soveværelse og brusebadeværelse.

I den anden ende af boligen ligger entre`en, som også fungerer som fordelingsgang og måske som den perfekte ungdomsafdeling med tre gode værelser, flisebadeværelse med brus samt nedgang til den anden del af underetagen.

Denne del af underetagen har også egen indgang - som er fra indkørslen, her 2 gode kælderrum (sælger benytter det som værksted) og endvidere er der også viktualierum.

Udover at være tæt på smuk natur, er der heller ikke langt til badestrand, skole og børnehave, og vil du til Vordingborg, tager det blot fem minutter i bil. Nyråd ligger desuden blot en times kørsel fra København.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk