Alt er nemt og bekvemt - midt i selve byen og i gåafstand til alt | Henrik Ejby

Alt er nemt og bekvemt - midt i selve byen og i gåafstand til alt

Københavnsvej er en vej i den østlige bydel, hvor bybussen kører, der er kort gåafstand til lystbådehavnen, centrum, skole og uddannelsescenter og den nye svømmehal, så alt ligger lige om hjørnet.

Ejendommen et rigtig hyggeligt byhus, med de smukke facader i røde sten, taget med de røde tagsten og en lukket flisebelagt gårdhave, hvor der samtidig også er blevet plads til både udhus, et overdækket areal og stadig plads til, at børnene kan lege.

Sælger har - foran ejendommen - ud mod Københavnsvej fået udført flisebelægning, således at bilen kan holde her.

Sælger har ejet ejendom siden 1989 og har i denne periode og frem til nu, fortaget rigtige mange ombygninger og moderniseringer, så alt er virkelig nydelig.

Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk- botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog), kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen) samt jernbanestation (med timedrift til København) og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. På halvøen Oringe findes et hospital for sindslidende. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Ejendommen er med undtagelse af køkken og entre med gulvvarme overalt og dertil en god brændeovn i stuen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hoveddøren ligger i den sydlige gavl, hvor man træder direkte ind i entre`en og samtidig også det sted - hvor også trappen til 1.salen er placeret til højre og gæstetoilettet til venstre.

Stuen er stor, lys og i vinkel, her er brændeovn, skydedørsparti ud til den flisebelagte gårdhave og endvidere mulighed for, at opsætte en væg, hvis der skulle være behov for et ekstra værelse.

Fra stuen er der også adgang til køkkenet, med lille spiseplads, hvide elementer og udgang til den flisebelagte gårdhave.

Endvidere stort lyst flisebadeværelse med muret brusenice samt vaskemaskine og tørretumbler.

Trappen til 1.salen er den oprindelige, så den er en smule stejl - men dog ikke mere, end det altid har været sådan og det sagtens kan fungere.

For enden af trappen til 1.salen kommer den kombinerede repos og fordelingsgang, med lem op til loftet.

Her er 2 gode værelser - hvor det største af værelserne tidligere har været 2 værelser og som sagtens kan opdeles igen.
 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk