Når både vandet og skoven ligger under 300 meter væk | Henrik Ejby

Når både vandet og skoven ligger under 300 meter væk

Området ved Roneklint er indbegrebet af fred og ro - hvor vejene er lukkede - der er ingen gennemkørsel, markerne og skoven kranser området ind og vandet ligger lige om hjørnet.

Udstykningen er ikke særlig stor - men dem der bor her, sætter til gengæld rigtig meget pris på og være her, hvilket tydeligt ses og mærkes.

Selve egnen omkring Roneklint har faktisk en ret enestående fortid, hvor bl.a. Roneklint skanse blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene (1801-14 ), hvor der anlagdes en stor mængde forsvarsskanser langs de danske kyster. Den danske flåde var gået tabt under det engelske bombardement af København 1807 og landet lå derfor åbent for fremmed invation, men det er en helt anden historie.
Ejendommen er et ret stort fritidshus, helt præcist 111 kvadratmeter og dertil kommer en carport med udhus i enden - alle dele er opført i træ, det er malet sort og taget er med eternit.
Selve grunden skråner og ligger højest ud mod selve vejen - det meste af haven er plæne, der er dog også lidt bedde, en hæk der omkranser det hele og imellem selve huset og carport/udhus, er der blevet plads til en stor flisebelagt terrasse, som delvist er overdækket.

Stemning af sommerhus fornægter sig ikke, der er en helt særlig atmosfære og fornemmelse af, at man kommer helt ned i gear, kommer til en, så snart man åbner døren.

Stuen er rigtig stor, den er lys og åben, her er brændeovn og udgang til den før omtalte terrasse.

Køkkenet er også åbent og ligger i umiddelbar forbindelse med stuen - her er åbent viktualierum, ligesom der her også er udgang til indkørslen.

Her er også entre, en brusebadeværelse med gulvvarme, fordelingsgang samt 3 gode værelser - hvor det ene også har en lille påklædningsafdeling.

Som en ekstra bonus følger stort set alt indbo med, dog er der enkelte personlige effekter, som sælger gerne vil have med, inden overtagelsen.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk