Fyrstelige rammer i skovbrynet ved Troldbjerg Skov

Det er altid spændende at flytte i en ny bolig og skabe sig et nyt hjem. Men her på liebhaverejendommen Troldbjerg - i kanten af Troldbjerg Skov nær Vordingborg - sprænger spændingen alle rammer og bliver intet mindre end eventyrlig. Og det er på en måde, som både børn og voksne vil elske.

I kan nyde timevis under åben himmel i de naturskønne omgivelser. Både i skoven, hvor der er jættestue og bakker med navne som Rævebanke og Kamilahøj, og på selve grunden, hvor det parklignende anlæg og swimmingpoolen lokker på en varm sommerdag.

Det gælder så sandelig også indenfor i ejendommens fine gemakker. Hvis væggene kunne tale, ville de have meget at berette - historier både for børn og voksne - blandt andet om tremmerne for kældervinduerne, som skulle sørge for, at tjenestepigerne kunne sove i fred for de listige karle.

Men væggene behøver ikke tale. Stedets historie og navnene på de mange spændende personligheder, der har boet her eller har haft en tilknytning til Troldbjerg er heldigvis nedskrevet. På samme måde er der ført protokol over de mange store forbedringer og renoveringer, der løbende er foretaget.

I ankommer standsmæssigt til ejendommen via en lindeallé. Og lige inden I kører gennem selve porten, har I den gamle bindingsværkstald på jeres ene hånd og orangeriet på den anden.

Fra gårdspladsen fører den imponerende hovedtrappe jer ind i ejendommens hall. Når den solide egetræsdør lukker sig bag jer, har I 300 eventyrlige kvadratmeter bolig af folde jer ud på. Samt en særdeles anvendelig underetage på yderligere 170 m2.

Boligens to plan byder i stueetagen på tre smukke stuer, et herreværelse eller bibliotek, spisekøkken og gæstetoilet. På vej op ad den svungne trappe er det tidligere linnedværelse indrettet som bar, og når I kommer op på reposen, er første sal indrettet med tre værelser, et badeværelse og flere rummelige opbevarings- og garderoberum.

Det er på mange måder som at træde ind i et af de bedste, gamle danske lystspil. Når som helst kunne Ghita Nørby komme rundt om hjørnet i sit fineste skrud, eller Ebbe Langberg spankulere op fra kælderen efter et par timer i værkstedet eller gildesalen, som blot er to af de mange spændende og gode rum hernede.

Det siger sig selv, at denne pragfulde liebhaverejendom skal ses og opleves. Den kan ikke beskrives på få linjer. Bestil derfor en fremvisning, og lad os byde jer velkommen indenfor her på eventyrlige Troldbjerg.