EKSKLUSIV PALÆEJENDOM FRA 20´ERNE I HJERTET AF NYKØBING F. | Henrik Ejby

EKSKLUSIV PALÆEJENDOM FRA 20´ERNE I HJERTET AF NYKØBING F.

Stor, markant og meget centralt beliggende liebhaverejendom i Nykøbing F. Velbevaret til mindste detalje. Ejendommen er nænsomt restaureret og opdateret med respekt for arkitekturens oprindelighed. Det ligger i lofternes originale stukkatur og rosetter, som på én gang både er minimalistiske og sofistikerede. Det løber langs de høje paneler og det blankpolerede gelænder af teak i hallen. Det bæres af de oprindelige plankegulve og det belyses af sol, vind og vejr gennem de store, tætte og knivskarpt malede palævinduer.

Huset er fra 1928, og hvis vægge kunne tale, fik vi ikke bare ord, men Ordet af Kaj Munk. Skuespillet blev nemlig oplæst i husets køkken for allerførste gang. Netop køkkenet har også andre historier. Dels et glimt fra 20er og 30ernes Art Deco gennem et vindue med farvet, blyindfattet glasornamentik. Og dels fordi der i dette højloftede køkken-alrum er tilladelse til at drive liberalt erhverv fra ejendommen.

Huset er en drøm for familien, der nu eller på sigt skal tænke på plads til de store børn. Med sine tre plan, 11 værelser og et boligareal på 298 m2 er der masser af rummelighed til at dyrke både fællesskabet og privatlivet for alle. Og ikke mindst til at nyde livet udendørs.
Gårdhaven er et kapitel for sig med sine højbede og den ny anlagte terrasse i herregårdssten fra 2016.


I stueplan ligger to stuer en suite med forbindelse til køkken-alrummet, som også har udgang til en hævet terrasse i gårdhaven. Stue planet har også badeværelse med badekar, en særlig håndplukket marmorvask med tilhørende smukke armaturer og ikke mindst det oprindelige terrazzogulv. Hertil kommer en korridor med skabsrum og en hall med en smukt snoet trappe, der ligger særskilt, så man ikke bliver forstyrret af gennemgang, hvis ens store børn har gæster, der skal til og fra 2. sal.

På 1. sal er der tre store, smukke rum. Et af dem har altan og et andet vil være perfekt som soveværelse, da det har eget walk-in-closet. Der er også lækkert badeværelse med badekar og regnbruser, og under de flotte fliser i sort granit er der indlagt gulvvarme.

På 2. sal er der en stor, smuk stue med døre ud til to værelser. Og ikke mindst et ny renoveret toilet. Moderne, diskrete tagvinduer, kviste fra dengang huset blev opført og især et rundt vindue, som understreger husets symmetri udefra, giver dejligt lysindfald i alle rum.

Underetagen er alt, hvad man kan drømme om ved at have et stort hus. Ud over bryggerset er der disponible rum til alt, hvad man har lyst til. Vinkælder, systue, keramikværksted osv., da der både er god loftshøjde og lyst.

Ejendommen har egen garage, så du altid har en plads til bilen - midt i byen.

Sælger er ikke afvisende overfor et eventuelt mageskifte med f.eks. lejlighed eller sommerhus.

Kom og oplev både skønheden og roen. For selv om huset har adresse midt i byen. Med under 100 m til Torvet, er gaden rolig, og man bliver ikke forstyrret af trafikken.

Ønsker du en fremvisning af denne skønne palæejendom, kontakt os for en aftale. 

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk