Flot velholdt villa på attraktiv adresse i Lundby tæt på skøn natur og Dybsø Fjord | Henrik Ejby

Flot velholdt villa på attraktiv adresse i Lundby tæt på skøn natur og Dybsø Fjord

Ejendommen rummer i alt 237 skønne m2 med en god klassisk indretning med mange muligheder for en spændende dagligdag.

Ejendommen indeholder i stueplan et stort og lækkert køkken/alrum, dejlig stue med flotte vinduespartier og udgange direkte til skøn terrasse og have, så alle årstider kan nydes både ude og inde.
Derudover indeholder ejendommene et skønt og stort bryggers med klinkegulv og mange opbevaringsmuligheder samt en flot og indbydende entre hvorfra der også er trappe til 1. Salen. Gulvene i stueplan er slebet og lakeret, dertil gulvarme.

Hele førstesalen er lys, åben og man mærker følelsen af ro. Der er flotte gennemgående gulve på hele etagen. 1. Salen rummer i alt 4 skønne værelser på hver 20 m2, alle med flot lysindfald. Dertil er der på førstesalen ligeledes et badeværelse med gulvvarme.

Når du ankommer til ejendommen bliver du mødt af en flot flisebelagt indkørsel der ender op til en stor og lukket garage med el port. Flisebelægningen kører hele vejen rundt om garagen og giver flere muligheder for skønne læ og solkroge hvor udelivet kan nydes.

Fra indkørslen er der både en flisebelagt rampe samt en flot trappe op til hoveddøren.

Ejendommen der er nymalet indvendigt og er opført i år 2001 i træ med røde betonsten på taget og fremtræder særdeles velholdt og indflytningsklar.

Ejendommen er beliggende i området på Kostræde Banker mellem Vordingborg og Næstved. Du er tæt på skønne Svinø badestrand (7km), indkøbsmuligheder (2 km), togstation (5km) vuggestue og børnehave i Køng (2 km) samt børnehave/skole og SFO (5 km).
Skolebussen holder kun 100 m fra ejendommen.

Denne smukke ejendom bør opleves.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk