I Skovhuset ånder alt fred og ro | Henrik Ejby

I Skovhuset ånder alt fred og ro

1,4 km ud af en blind vej, og som sidste hus på vejen, ligger denne helt unikke ejendom.

Som en fusion af det lille hus på Prærien og i skovens dybe stille ro - idyllen kan næsten ikke beskrives - det skal opleves !.

Når man ankommer og stiger ud af bilen, mærker man hurtigt den meget fredfyldte, nærmest meditative stemning og fyldes med en indre ro.

På nord siden af huset ligger Sønderskoven, som hører til Gavnø. Huset ligger på en naturgrund på 48.000 m2, som er fordelt på en parklignende have - egen lille skov - en kæmpe urtehave - et eng areal, samt noget landbrugsjord hvor der p.t. høstes wrap.

På sydsiden åbner sig den smukke have, med et langt kik videre mod åbne marker. Haven har overflod af blomster og buske, en frugthave med æble- og pæretræer og en lille havedam med åkander, som tiltrækker guldsmede og frøer. Rådyr og fasaner ses ofte i haven, og der er et rigt fugleliv året rundt.

Om natten er her helt stille og stjernehimlen ses klart - næsten som på en ødegård i Sverige. bortset fra en ugle af og til er her bare ingen lyde.

Mulighederne på ejendommen er mangfoldige og kan udvikles efter den nye ejers behov.

Bygningerne er i god stand og kan benyttes til mange formål. Ejendommens bygningssæt består af - et hovedhus, en stor garage/bryggers bygning, et gæstehus og yderligere en udhusbygning som kan benyttes til mange ting f.eks. hobby/stald/ lager/atalier mv. Desuden er der et brændeskur og 2 drivhuse. Nuværende ejer er langt hen ad vejen selvforsynende med både grøntsager og frugt, og slynger honning fra egne bier.

Hovedhuset samt gæstehuset er bygget af fuldtømmer af douglasgran. Garagebygningen er muret, men beklædt med træ for at holde stilen og staldbygningen er muret men holdt i samme farve, så den passer perfekt ind med de resterende bygninger.

Når man træder indenfor i huset følger roen og naturen med.

Både i hovedhuset og i gæstehuset er der den samme stil i indretningen. Med respekt for den særlige atmosfære, som der er i et fuldtømmerhus , er indretningen og materialevalget sten og træ. Samtidig er huset indrettet som et funktionalistisk hjem. Alle vægge i huset er vaskbare. Alle gulve har klinker med gulvvarme. Huset fremtræder indvendigt lyst og venligt, og de mange vinduer giver både lys og kontakt den omgivende natur.

Fra entre området kommer man til køkkenet, som er husets hjerte. Køkkenet er udformet som en rummelig arbejdsplads, til en familie som kan lide at lave mad fra bunden. Køkkenet er i åben forbindelse med en stor spiseplads, og herfra er der udgang til en kæmpe træterrasse, der omgiver huset imod både øst og syd. På terrassen er der masser af plads til blomsterkrukker og havemøbler.

Imellem køkken og stue er en muret masseovn, med pejs på stuesiden og pizzaovn på køkkensiden.

I en del af stuen er der loft til kip, og med et godt lysindfald fra ovenlysvinduer. Fra stuen er der en solid trappe til 1.sal. Desuden er der i stueplan et mindrekontor/værelse samt badeværelse.

På 1sal er der en stor åben hems, som ved behov nemt kan laves om til et ekstra værelse.

Soveværelset er imod øst og er et kapitel for sig. Der er rigeligt med plads og et gavlvindue og en karnap bringer igen kontakt med lyset og naturen. Døren til soveværelset er savet i en finurlig bue i bjælkerne, og bringer tankerne i retning af en hobbit bolig.

Gæstehuset er samme stil - vildt hyggeligt og helt dukkehusagtigt. Man risikerer at gæsterne ikke vil hjem igen. Der er loft til kip, en stor sovehems, eget badeværelse med brus, og en hyggelig overdækket veranda.

Gæstehuset kan sagtens bruges som egen bolig til teenagere.

Huset ligger ikke langt fra Næstved, som har både gammel bymidte og storcenter - biografer, kulturtilbud og uddannelsesinstitutioner.

Det er nemt at komme videre til København eller sydpå til Tyskland med kun ca. 15 minutters kørsel til motorvejen. Der er ligeledes 15 minutter til stationen i Næstved med gode parkeringsforhold og derfra bare en time til Københavns Hovedbanegård.

Skole, svømmehal, børneinstitutioner og golfbane findes i Mogenstrup 4 km væk og her ligger også både Netto og Brugsen.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk