Finansiering gennem sælger! | Henrik Ejby

Finansiering gennem sælger!

Denne ejendom kan blive din - uden om realkreditinstitut og bank! Ring på 71994760 og hør mere...

Midtvejs mellem Masnedsund-broen og Storstrøms-broen - ligger Maagevej - en lille blind vej med ganske få huse.

Masnedø er en lille ø - ca. halvdelen af ejendommene på øen er helårsboliger og den anden halvdel fritidshuse - forbundet til fastlandet med Masnedsund-broen, og selve Vordingborg by ligger umiddelbart ovre på den anden side.

Marinaen ligger ca. 1000 meter væk - Netto & Lidl ligger ca. 1500 meter væk - Rudolph Steiner Skolen og børnehaven ligeså og centrum af Vordingborg by - tager under 5 minutter i bil.

Ønsker man som køber at anvende ejendommen som fritidshus - er der mulighed for at opnå Flexboligstatus.

Ejendommen er bygget i røde sten - taget er med røde tegl og der er både stueplan, 1.sal og kælder samt en carport med plads bilen.

Haven er nem og overskuelig - der flisegang - noget ældre beplantning - lidt bedde og den resterende del er græs - så alt er nemt og holde.

Som det fremgår af prisen - er her plads til forbedringer og køber skal da også påregne, at der skal investeres både nogle penge og nogle timer - men rammerne er faktisk ret fine.

På facaden ind mod nummer 12 er hoveddøren og kælderdøren.

Hoveddøren er sikkert det mest naturlige valg og samtidig også her vi starter - hvor man træder ind i en kombination af entre og fordelingsgang - det er her toilettet også ligger og her der er trappe til 1.salen og nedgang til kælderen.

Her 2 sammenhængende stuer og et mindre køkken.

På 1.salen er der fordelingsgang - et kammer og 2 værelser - hvor det ene har skabe og kig til vandet.

I kælderen ligger baderummet - hvor der fliser på gulv og vægge og bruser - viktualierum - gennemgangs/depotrum - fyrrum med seperat oliefyr og brændefyr samt forkælder - hvor man kommer op til haven.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk