Vejen er lukket - villaen klar til indflytning og det hele spiller | Henrik Ejby

Vejen er lukket - villaen klar til indflytning og det hele spiller

NEDSAT med kr. 100.000,-
Kvarteret omkring Mejemarken er roligt - vejene er lukkede og ideelt sted - også hvis man er børnefamilie.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - Fakta har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Villaen ligger for enden af den lukkede vej - der er stor bred flisebelagt indkørsel ned til den garagen - haven er lukket og nem og holde og den høje randbeplantning og træer der omkranser grunden - kaster lige så hyggeligt deres skygger ned over plænen.

Selv om villaen ikke er særlig gammel - har sælger for år tilbage - haft håndværkere til og gennemgå alt - rette op på det der var - maleren har har givet det hele en flot lys farve - så det er mere eller mindre kun - at flytte ind.

Der er gulvvarme overalt - som kommer fra naturgassen og genvex-anlægget gør naturligvis også sit.

Entre`en er åben og lys - den er klinkebelagt og godt med skabe til alt overtøjet.

Køkken og stue er en åben symbiose - der naturlig hænger sammen og hvor det åbne loft til kip og døren ud til den store fliseterrasse - giver det hele lidt mere mening.

Badeværelset er med fliser på både gulv og vægge - her er muret bruseniche og en indmuret almindeligt badekar.

Her åbent grovkøkken/bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler - ligesom genvex-anlægget er placeret her.

Derudover er 2 gode værelser og et endnu større værelse - som de fleste nok vel anse som det mest oplagt til soveværelse.
Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk