Nyt og lækkert lavenergi rækkehus - til en attraktiv pris

Næs Å Bakken er et nyt rækkehuskvarter i Ørslev på Sydsjælland. Her kan du realisere din boligdrøm og flytte ind i nybygget rækkehus - eller købe en grund og bygge dit eget drømmehus.

I Næs Å Bakken kan du vælge mellem 4 forskellige størrelser rækkehuse med henholdsvis 2, 3 og 4 rum. Alle med integreret carport samt 2 terrasser - én på hver side af huset.

Der findes kort sagt en bolig for både den lille og store familie, det ældre par eller den enlige, som ønsker en velfungerende kvalitets bolig, som ikke kræver at man løfter en finger de næste mange år. Haven er ligeledes velanlagt og nem at passe.

Der er i bebyggelsen gjort meget ud af de grønne fællesområder, hvor voksne og børn kan mødes til hyggeligt samvær, leg og boldspil. Bebyggelsens samlingspunkt bliver med stor sikkerhed det yderst charmerende orangeri.

Den hyggelige by Ørslev ligger i gå afstand med kirke, forsamlingshus og gode indkøbsmuligheder, ligesom Ørslev byder på skole, institution og idrætsforening. Herfra er der kun 4 kilometer til Vordingborg, mens det kun tager fem minutter at komme
på motorvej E47/E55 - hvor en god times køretur fører dig til København.

Huset indeholder: Entré. Badeværelse med brusehjørne. Stort depotrum. Stort soveværelse. Lækkert HTH-køkken med rigtig god skabsplads og i åben forbindelse med rummelig opholdsstue med udgang til terrasse.

Alle husene bygges som lavenergi boliger med nyeste teknologi inden for lavenergi og energirigtig opvarmning.
Langt størstedelen af husenes opvarmning og varmt vand, produceres via genvinding af energien i den luft som udsuges fra køkken og badeværelse.

Samtidig bliver husene udstyret med solceller der producerer tilskudsstrøm til husets forbrug.
Facaderne er lavet af fiberbetonelementer som giver maximal plads til facadeisolering og med tag af tagpap med listedækning. Gavltrekanten og under vinduer er beklædt med sortmalet 25 mm trælink i gran. Tagrender og nedløbsrør i zink. Vinduer og døre er af typen
træ/alu fra Wega - den indvendige træoverflade er hvid og udvendig overflade er antracitgrå. Solcellerne på taget er af typen BMO-265Wp Mono Black.

Belægning i indkørsel og terrasse er bondesten fra IBF. Indvendigt er såvel
køkken som elementer i badeværelse fra HTH af typen Dekor Glat Hvid med Highend greb.


Alle boligerne i Næs Å Bakken udføres som lavenergi boliger med nyeste teknologi inden for lavenergi og energi rigtig opvarmning. Dermed får du en ny bolig med lave udgifter til varme, et mere miljøvenligt og kontrolleret indeklima.